Kız arkadaşımın ateist olduğunu öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abicim belki sen müslümansın ben de ateist im deyip te adama kötü şeyler yaparsa mesela müslümanlıktan vazgeçirmek gibi Allah korusun
Herkese söylüyorum bu dediğimde ciddiyim troll değil gülücük atıp durmayın.

Ne alakası var ateistlikte asi olmanın :D O kızın kendisi ile alakalı bir şey.
Benim denk geldiklerimin çoğu çılgın, dominant, feminist tiplerdi. Risk almak istiyorsa buyursun 😇 ( Tabi her ateist böyledir demiyorum.)

Seyirciye oynayan sensin. Buradaki forumun yaş ortalamasının ben farkındayım. Zaten senin şu yazdıklarına cevap atıyorsam buradaki 12 13 yaşındaki çocuklara şov yapıp onların kafasını bulandıracağını düşündüğümden. Senin gibi insanları yönlendirmesi oldukça kolay. 12 Yaşındaki çocuklar seni birkaç beğeniyle ister ateist yapabilir ister Müslüman :)
Haklısın diyeyim ne diyeyim🤣 5.yılımı dolduralı baya zaman oldu, 16 bin mesajı devireli de 1 yıla yakın olmuştur herhalde. Şu anda doğrudan forumdaki çocuklar tarafından yetiştirilmiş, güdülmüş birisiyle konuşuyorsun o zaman🤭

Haklısın diyeyim ne diyeyim🤣 5.yılımı dolduralı bayağı zaman oldu, 16 bin mesajı devireli de 1 yıla yakın olmuştur herhalde. Şu anda doğrudan forumdaki çocuklar tarafından yetiştirilmiş, güdülmüş birisiyle konuşuyorsun o zaman🤭

16 K mesajın olması, sevgilimden ayrıldım o da beni seviyor mu diyen çocuklar için belki ulaşılmaz olabilir.
Anlayacağın senin hitap ettiğin kişilerin yaşı ve yaşadıkları ortada. :)
Aklı başında olanlar için mesaj sayısından çok mesajların içeriği önemlidir.

16 K mesajın olması, sevgilimden ayrıldım o da beni seviyor mu diyen çocuklar için belki ulaşılmaz olabilir.
Anlayacağın senin hitap ettiğin kişilerin yaşı ve yaşadıkları ortada. :)
Aklı başında olanlar için mesaj sayısından çok mesajların içeriği önemlidir.
Mesajımdan bunu çıkarman hitap ettiğim kesimde olmadığını belirtiyor galiba. Mesajlarımı cımbızlyıp cımbızlayıp cevap vereceksen hiç tartışmayalım seninle. Bütün olarak okuyup, anlayıp ona göre cevap verecek misin artık?

Müslüman birisiyle olursam (nasıl biri olduğu fark etmez) arkamda duruyor ve destekliyorlar
Türkiye'nin bu hale gelmesinin asıl sebebi bu tarz düşünceler. Karşısındakinin iyi ya da kötü birisi olduğuna bakmıyorlar, namazında niyazında olsun diye bakıyorlar. Bir yandan namaz kılıp diğer yandan işlemediği kötülük kalmayan binlerce insan var.
Adam çalıyor ama en azından müslüman!

Ve konuyu açan dostum sen bu kızı haketmiyorsun zaten. İlişkiyi bitirmeniz daha iyi olur.

Ben de şunu anlamıyorum. "Müslüman, hristiyan ya da ateistle evlenebilir" diyenleri. Hadi evlendi diyelim bu 2 insan hangi ortak noktalarda buluşacak, nasıl anlaşacaklar ? Böyle bir şey ancak hayal dünyasında olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı