Kız arkadaşımın beni hak ettiğini düşünmüyorum

Merhabalar, aslında ilişkimiz çok iyi ilerliyordu genel hatları ile size anlatınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Dershanede tanıştık, arkadaşımın arkadaşıydı o vesile ile tanıştık. Çıkmaya başlamadan önce benden çok hoşlandığını ve benimle bir ilişkiye başlamak istedi. Ben de ondan hoşlanmıştım ve ilişkimiz bu şekilde başladı. Günaydınlar, canımlar, cicimler gibi mükemmel bir şekilde devam ediyordu. YKS'ye az kala bu düzen bozuldu. Tabii ki ben de tam olarak şöyle düşündüm; sınava az kaldı kızın dengesinin şaşırması gayet normal. Bu süreçte benimle iletişimini minimuma indirdi.

YKS bittikten sonra düzeleceğini umdum ama nafile. Düzlemedi, aksine daha beter oldu. İstediği sevgiyi ve ilgiyi verdikten sonra benimle olan iletişimini azaltmış gibi hissediyordum. Tabii ki her insan gibi ben de aynen şunları dedim; abartıyorsun öyle bir şey yok, kendi içinde kurduğun şeyler için kızı mı yargılayacaksın? Buluşmak için kırk takla attığım kız benimle buluşmasını sürekli ailesini bahane ederek erteliyor. Bu akşam bir arkadaşıyla çıkacağını söyledi ve erkek olduğunu söyledi. Bu bardağı taşıran son damla oldu. Çok kıskanç biri değilim, yanlış anlaşılmasın. WhatsApp'dan yazarım müsait değilim der ama arkada oyun oynuyor. Çağırıyorum sürekli bir şeyleri bahane ediyor. Yok müsait değilim, annem duyarsa ne olur gibi. Sıkıldım artık, kafayı yeme düzeyine geldim.

Sizden yorumlamanızı istediğim şey; ben mi kafamda kuruyorum yoksa bu kız benim sevgimi ve ilgilimi aldıktan sonra benden soğudu mu?

Hocam kıza içinizde ne varsa dökün ve sizi hak etmediğini kıza açıkça söyleyin, ilişkinin bitmesi gerektiğini çünkü ilişkiden karşılık alamadığınızı da açıkça söyleyin ve hayatınızdan çıkarın kimse kendinizden değerli vazgeçilmeziniz olmasın.
 
Salla o kızı dostum. Çok benzeri benim de başıma geldi. Benle buluşma yok yok meşgulüm işim var ama her gece sokakta o kafede bu sahilde. Sınav öncesi birden 180 derece değişmeler. Sınav sonrası istediği üniversite puanını tutturacağını anlayınca bana şekil yapmaya başladı tabii 😂 Arkadaşımla buluşacağım erkek dediğinde ben de patlamıştım. Elemana tabii. Baya hem de.

Sen kıza muhtemelen ilgiyi vermişsin kız da bu çantada keklik triplerine girmiş. Kesinlikle kendini kurtarmanı ve kendine vakit ayırmanı öneririm. Seni seviyorum ama karşılık alamıyorum tarzı yumuşak konuşursan en yumuşak yerinden seni vurur 1 ay düzelirsiniz 2. Ay sapıtırsınız tecrübeyle sabittir.
 
Bir sorunu olduğunu söyledi ve yüz yüze anlatması gerektiğini söyledi.
Hocam çok yakın bir tarihte aynı olay başıma geldi. Benimle görüntülü konuşurken arkadaşından(erkek) mesaj gelince kapatıyor, acil işim çıktı gelicem deyip dönmüyordu. Ben onu beklerken de arkadaşıyla görüntülü konuşmasından komik(ona göre) ss'ler atıyordu. Ben de haliyle çıldırıp ertesi güne kadar soğuk yapıyordum. Nedenini sorunca da sorunlarım var bir ara konuşalım bunu diyordu. Kısacası verdiğin ilgiyi tamamen kesip soğuk yapmayı dene. Onun yaptığını sen ona yap. Tamamen bencilce duygularınla oynuyor.
 
Kızı al karşına içindekileri sert bir dille söyle, bir daha da görüşme. Yap bunu gerçekden. Böyle bi' kız için kendini yemeye gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı