Kız arkadaşımın bilgisayarına Keylogger kurcam bir tane önerir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Yok artık LeBron James. Bi’ kere baştan söyleyeyim bu ilişki başladığı yerde bitmiştir hocam. Sen 24 saat boynuzlanma tehlikesiyle yaşıyorsan hiç yaşama daha iyi. Bi’ ikincisi insanın özel hayata saygısı diye bir şey vardır. Hiç mi öğretmediler bunu sana? Zaten kız arkadaşın o Keylogger’ı bir şekilde bulursa (Hoş onu bulamayacak zekası yoksa durum daha da vahim ya) dua et ki düzgün bir açıklaman olsun ve kız seni affetsin. Çok ciddiyim kızcağız savcılığa giderse senin kodesi boylaman fazla uzun sürmez. Ama işe bir de iyi yanından bak: bütün boynuzlanma dertlerin bitmiş olur. Bu arada belki bazılarınız inanmayabilir ama ben bu ve bundan daha vahim soruları soranlar biliyorum. Hatta kız arkadaşının bilgisayarına Trojan kurup 10 saniyede bir ekran görüntüsü alacak şekilde ayarlayan biliyorum. “Arkadaşın” bilgisi yetersiz olduğu için programı iyi ayarlamamıştı yoksa programın bir özelliği var ki ekran görüntülerini, girilen sayfaları, yazılan mesajları biriktiriyor, sıkıştırıp paket yapıyor ve her yarım saatte bir e-posta ile adrese teslim yolluyor. Bu konuyu düşünen o kadar psikopat kadın ve erkek var ki bunu ticarete dökseniz kısa sürede köşeyi dönebilirsiniz

Bilgisayar mühendisi dahi olsam kız arkadaşım ile bilgisayar hakkında hiçbir şey konuşmam ben. İş ayrı ilişki ayrı.
Hatta bilgisayarına format bile atmam.

Biraz da bakkal kazansın değil mi?

Bırakın bu işleri ya bize ne milletin Keylogger ve ilişkisinden.

Arabayla ilişkisi olan var mı beyler? :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı