Kız arkadaşımın exi kız arkadaşımı üzüyor

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Kız arkadaşım bugün ağladı. Sürekli exini görünce üzülüyor bazen de ağlıyor. Birçok kez olmayı denediler ama yapamadılar. İllet herif kıza ne yaşattı bilemiyorum ancak ona göre bakılırsa kız suçlu kıza bakılırsa çocuk suçlu. Çocuk da yakın arkadaşım sevdiğimdir kendisi aynı zamanda sevgili yapmış o da. Ama kız onu görüyor falan sürekli üzülüyor bugün de ağladı paramparça oldum soramadım arkadaşlarına sordum ne yapsam bilemiyorum nasıl unuttururum? En sonunda çocukla aramda kavga çıkacak. Bu arada benimle konuşmaktan zevk alıyor exine göre ama işte onu unutamıyor ne yaşattıysa artık. Ne yapmalıyım? Birazdan konuşmayı deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız arkadaşım bugün ağladı. Sürekli exini görünce üzülüyor bazen de ağlıyor. Birçok kez olmayı denediler ama yapamadılar. İllet herif kıza ne yaşattı bilemiyorum ancak ona göre bakılırsa kız suçlu kıza bakılırsa çocuk suçlu. Çocuk da yakın arkadaşım sevdiğimdir kendisi aynı zamanda sevgili yapmış o da. Ama kız onu görüyor falan sürekli üzülüyor bugün de ağladı paramparça oldum soramadım arkadaşlarına sordum ne yapsam bilemiyorum nasıl unuttururum? En sonunda çocukla aramda kavga çıkacak. Bu arada benimle konuşmaktan zevk alıyor exine göre ama işte onu unutamıyor ne yaşattıysa artık. Ne yapmalıyım? Birazdan konuşmayı deneyeceğim.

Sal kral kızı arkadaşın daha önemli. Ayrıca senin sorunun değil ne olduysa eğer kızı seviyorsanda geçmiş olsun seninle pek ilgilenmiyor gibi.

Yedek kulübesi olarak da sana döndü. :D Başkasının derdini dert edinirseniz, bir süre sonra kendinizi unutursunuz. Tavsiyem, yol yakınken ayrılmanızdır.
Hocam açık sözlü bir şekilde içinde bir yara olduğunu ve o yarayı sadece o çocuğun kapatabileceğini söyledi. Bana dedi ki o hikayede asıl şeref yoksunu olan benim. Bizim bu aramızdaki durumu bir o bir ben bir de Allah biliyor dedi. Bana arkadaş gözüyle yaklaş yoksa ben seni üzerim ve kendi işim için konuşurum çoğu kişiyle dedi. Olay şu zaten onu kaybetti kendi seçeneğiyle sonrasında da onun üzüntüsünü yaşıyor. Beni de az üzüntüye uğratmadı. O çocuğu alıp gözünün önünde turlayacağım biraz daha hüzne boğulsun.

Bizim bu aramızdaki durumu bir o, bir ben, bir de Allah biliyor dedi

Acaba malum işi mi yaptılar? Böyle deyince aklıma doğrudan bu geldi. :D Açıkçası yara bandı olarak kullanılıyorsunuz. Bu durumu kabulleniyorsanız buyurun ama o kızın da orada kalıcı olarak kalacağını düşünmeyin. Yarası geçince de döneceği kişi exi olacak. Buraya da yazdım.

Acaba malum işi mi yaptılar? Böyle deyince aklıma doğrudan bu geldi. :D Açıkçası yara bandı olarak kullanılıyorsunuz. Bu durumu kabulleniyorsanız buyurun ama o kızın da orada kalıcı olarak kalacağını düşünmeyin. Yarası geçince de döneceği kişi exi olacak. Buraya da yazdım.
Hocam exi sevgili yaptı bile o çocukla bu durumları konuştuğumda affetmem neredeyse imkansız veya çok zor demişti. Çocuk da yakın arkadaşım şimdi biraz bu durumdan bahsetmek istedim aslında kızı söylemek için ama işlerine yarar yine birlikte olurlar o yüzden artık gam yemeyeceğim bırakıyorum kızı haline. İyi niyeti süistimal ediyor. Bana ben seni üzerim bipolar gibi davranıyorum dedi.

O zaman yapmanız gereken belli. 👍
Hocam açık sözlülüğünü seviyorum aslında iyi bir insan o çocuktan ayrıldıktan sonra karakterinin değiştini falan söyledi kötü karaktere sahip olduğunu söyledi en azından bunları söyleyip neler yapabileceğini söylemesi de güzel bir şey. Ben bu kızla zamanında flört evresindeydim sevgili gibi bir şeydik sonra yine ayrıldı bu tarz şeylerden bahsetti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı