Kız arkadaşımın exi kız arkadaşımı üzüyor

Son dönemlerde saçma sapan ex diye bir şey çıkardılar. Daha önce geçmişi olan kızdan uzak duracaksın abi.
Yazın öyle bir değişim yaşayacağım ki beni elinde tutamadığına pişman olacak.

Yaz tatili bittiği zaman konuya tekrar bakacağım, umarım sözünüzü tutarsınız.
Bekleyin hocam. Tek kusurum uzun olmak hocam onu düzeltemeyeceğim bir tek.

Acaba malum işi mi yaptılar? Böyle deyince aklıma doğrudan bu geldi. :D Açıkçası yara bandı olarak kullanılıyorsunuz. Bu durumu kabulleniyorsanız buyurun ama o kızın da orada kalıcı olarak kalacağını düşünmeyin. Yarası geçince de döneceği kişi exi olacak. Buraya da yazdım.
Dediğiniz çıktı desem... Bugün baktım takipleşmeye başlamışlar çocuk da sevgilisinden ayrılmış yine buna döndü. Vallahi diyeceğim çok şey var kendime ama bir şey yapamıyorum.

Son düzenleme:
@Atii242, şaşırmadım desem? :D Doğrusu şaşırmadım.
Hocam vallahi beşinci olacaklar aşırı gıcığıma gitmeye başladı... Ama artık beni ilgilendirmediğini söyleyebilirim görünce üzüleceğim ama bir şey demeyeceğim. Çocukla da ufaktan konuşacağım bakalım neler söyleyecek.

@Atii242, aslında içten içe umursuyorsun da elinden bir şey gelmiyor, yapacak bir şeyin olmuyor da boş ver, milletin derdi tasası seni niye ilgilendiriyor?

@Atii242, aslında içten içe umursuyorsun da elinden bir şey gelmiyor, yapacak bir şeyin olmuyor da boş ver, milletin derdi tasası seni niye ilgilendiriyor?
E hocam ama o kızla sonuçta benim de bağım ilişkilerim oldu yani. O yüzden.

@Atii242, o zaman kendinizi kandırmadan umursamamaya çalışacaksınız elinizden geldiğince. 👍

E hocam ama o kızla sonuçta benim de bağım ilişkilerim oldu yani. O yüzden.
Yüzüne gülen, arkadaşın sandığın herkes senin düşündüğün gibi iyi değil maalesef ki, yüzüne gülüp arkandan annene söven bile oluyor doğal olarak. Çocukla konuşma ve ikisiyle de ilişiğini kes, biz yazıyoruz sen yine yapıyorsun, gerçekten iflah olmazsın dostum.

Yüzüne gülen, arkadaşın sandığın herkes senin düşündüğün gibi iyi değil maalesef ki, yüzüne gülüp arkandan annene söven bile oluyor doğal olarak. Çocukla konuşma ve ikisiyle de ilişiğini kes, biz yazıyoruz sen yine yapıyorsun, gerçekten iflah olmazsın dostum.
Tek çarem o ve her şeyi akışına bırakmak olacak. Benim bu kadar takma sebebim bu işlerde pek yüzüm gülmüyor onlar çorap değişiyor gibi sevgili yapıyorlar ve doğru insanı bulamıyorlar ben buldum sanmıştım ben de bulamadım zaten kısmetim pek açık değil bu halle. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Moralimin bozulması gayet normal şahsen. Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız diye soracak olsam: ''boş vermek ''derdiniz. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bir yerden sonra canımı fena yakıyor. Sonsuz döngüdeyim. Moralimi bozuyor bu kızla alakalı en ufak bir şey. Kötü bir şey olunca moralim yükseliyor ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı