Kız arkadaşımla yakalandık

Anladığıma göre kız arkadaşının arkadaşının babası mesajlarınızı görüp sizi disiplinle tehdit ediyor, ama esas sorun o adam neden sizin sevgili olmanızdan rahatsız oldu sanki kendi kızıyla çıkıyorsun.
 
Okul dışındaki hayatınız kimseyi ilgilendirmez. Disiplinlik bir durum olması mümkün değil. Kız arkadaşınızın babasının öğrenmesinden çekiniyorsanız, gidip direkt olarak konuşmanız en mantıklısı. "Kovulmadan istifa edin." Farklı bir şekilde öğrenirse durum iyice içinden çıkılmaz bir hal alabilir.
 
Arkadaşlar babasını vazgeçirmemiz gerekiyor. Şuan arkadaşlarım aracılığyıla biraz konuştuk ve sanki bir yere vardık.. Grbumuzda kız arkadaşım ve benim sevgili olduğum pek belli değildi ama ettiğimiz küfürler yüzünden vereceğim demiş.
 
Arkadaşlar babasını vazgeçirmemiz gerekiyor. Şu an arkadaşlarım aracılığyıla biraz konuştuk ve sanki bir yere vardık. Grubumuzda kız arkadaşım ve benim sevgili olduğum pek belli değildi ama ettiğimiz küfürler yüzünden vereceğim demiş.

Küfür ettiğiniz kişi şikayetçi değilse bir şey olmaz.
 
Arkadaşlar babasını vazgeçirmemiz gerekiyor. Şu an arkadaşlarım aracılığyıla biraz konuştuk ve sanki bir yere vardık. Grbumuzda kız arkadaşım ve benim sevgili olduğum pek belli değildi ama ettiğimiz küfürler yüzünden vereceğim demiş.

Özel hayatı karışamaz. Tabii "senin annenin babanın " vs demediğin sürece.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı