Kız arkadaşımla yakalandık

Okul sizin özel hayatınızda ne yaptığınıza niye karışır ben anlamadım? Ne var bu mesajlarda da bu kadar korkuyorsun? Disipline verince ne olabilir ki? Ya umursama ya da atara atar gidere gider de bodoslama gir bence.
Ek olarak korktuğun şey kızın ailesi sevgili olduğunuzu duyunca size ayırmaya çalışmaları ihtimali ise gider konuşursun. Yani er ya da geç ortaya çıkacak bir durum bu. Ha bugün ha yarın.

Küçükken bile atarlı biriydim ben o yüzden taktik maktik yok bam bam felsefesi ile yaşıyorum. Belki uymayabilir sana :D
 
Seni çok iyi anlıyorum. Yapman gereken telefondaki özel mesajların okul disiplin kurulumunu ilgilendirmemesi gibi babasının özele saygısı olmadan sizin mesajları kopyalaması suç olmakla beraber, ikinizin sadece birbirinizi masumca sevdiğiniz aranızda bir kötü niyet olmadığından dolayı ne okul disiplini nede karakol gibi yerler size birşey yapabilir. Bunun sonucunda sen ve kız arkadaşının başına birşey gelmeyecek :D Eğer babası okulunu değiştirmezse :( Bol şanslar ^^
Arkadaşlar babasını vazgeçirmemiz gerekiyor. Şuan arkadaşlarım aracılığyıla biraz konuştuk ve sanki bir yere vardık.. Grbumuzda kız arkadaşım ve benim sevgili olduğum pek belli değildi ama ettiğimiz küfürler yüzünden vereceğim demiş.
Gruptaki veya bir dm mesajında içeren küfürler okul grubunda olsa bile disiplin suçu değil siber suça gidiyor yapma etme hocam :D Babasına bu mesajları kopyalaman suç diyebilirsin eğer küfürlerden davacı olmaz ise babası yada kızı. Ama genede kız arkadaşında küfür etti sayıyorum gene başına birşey gelmez. Bu kadar panik olmayın lütfen :D
 
Küfür kime edildi grupta? Bence mevzu burada kopuyor. 2 kişi sevgili diye kimse disipline vericem vs mevzuna girmez.
 
Kız arkadaşımın arkadaşı vardı. Babası bizim Instagram grubumuzu görmüş ve mesajların hepsini kaydetmiş. Kız arkadaşım ve ben dahil hepimizi disipline vereceğini söylüyor kahrolası adam. Arkadaşlar kafayı yemek üzereyiz yalvarırım bir şey deyin bir şey önerin. Biz onunla gelecek hayalleri kuruyorduk eğer bu olursa babası okulunu bile değiştirebilir. Yalvarırım size yardım edin. Babasının telefonundaki kanıtları bir şekilde yok etmemiz gerekiyor.
Telefonda bağlı olan Google hesabını biliyorsanız işiniz kolay. Google'ye Android Cihaz Yöneticisi yazın ve bahsigeçen telefonda bağlı olan Google hesabını Android Cihaz Yöneticisine girin. Telefonu kilitlemek, sıfırlamak, şifrelemek gibi birsürü alternatif tek tık uzağınızda olacaktır. Umarım işe yarar. Bu taktiği uygulayacak olursanız haber vermeyi unutmayın. Merakla bekliyorum.
 
Üstadlar biz ayrılalı aylar oldu ayrıca böyle ergence bir konu açtığımı yeni hatırladım. Cevabınız için çok teşekkür ederim yine de. Keşke yok edebilsem bu konuyu :( Merak edenler için bu olay şöyle sonuçlanmıştı: Kızın babası okula geldi bizi şikayet etti ancak müdürümüz bizi affederek onlar da bizim evladımız dedi olay ne büyüdü ne de ailemize gitti. Kızın babası sevgilimle (eskiden sevgilimdi) aramızda bişeyler olduğunu anlamamış. Diğer arkadaşımla küfürlü konuşmalarımızı idareye verdi. Müdür de affetti.
 

Geri
Yukarı