Kız durduk yere soğuk yapmaya başladı

arenAdam01

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Aspire 7 : GTX1650 4gb, Ryzen 5500u, 16gb ram, 512m2 ssd
klavye : gamepower saber rgb red switch
mouse : rampage gentle
Meslek
Yazılım Geliştirme / Elektronik
Selam öncelikle, konuya kendimi tanıtmakla başlayayım adım Eren 17 yaşında lise 12. sınıf öğrencisiyim tipi ortalama düzeyde diyebilirim. Biraz öz güvensiz biriyim yazılım alanında kendimi aşmış ülkeler için bile projelerde yer alan birisiyim. Yaklaşık 7 gün önce bir kızla tanıştım farklı bir ilden gayet hoş güzel muhabeti saran birisi ufak ufak iltifatlar ile flört ediyorduk sürekli birbirimize fotoğraf atarak sohbet falan ediyorduk hatta arada canı çikolata istediğinde 100-200TL atıyordum(2-3 kere) ama dün il dışına çıkmam gerekti ve gece dönüğümde bayağı yorgundum sırf beraber vakit geçirmek istediği için gece 3'e kadar oyun oynadık ama bu sabah anlamsız bir şekilde soğuk davranmaya başladı. Sebebini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Selam öncelikle konuya kendimi tanıtmakla başlayayım adım Eren 17 yaşında lise 12. sınıf öğrencisiyim tipim ortalama düzeyde diyebilirim biraz öz güvensiz biriyim yazılım alanında kendimi aşmış ülkeler için bile projelerde yer alan birisiyim yaklaşık 7 gün önce bir kızla tanıştım farklı bir ilden gayet hoş güzel muhabeti saran birisi ufak ufak iltifatlar ile flört ediyorduk sürekli birbirimize fotoğraf atarak sohbet falan ediyorduk hatta arada canı çikolata istediğinde 100-200TL atıyordum(2-3 kere) ama dün il dışına çıkmam gerekti ve gece dönüğümde bayağı yorgundum sırf beraber vakit geçirmek istediği için gece 3'e kadar oyun oynadık ama bu sabah anlamsız bir şekilde soğuk davranmaya başladı sebebini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.

Şunu eklemeyi unutmuşum kız arkadaş işlerinde daha çok yeniyim(gerçek hayatta hiç arkadaşım yok kız veya erkek fark etmez hayatımda 1 kere sevgilim oldu ve sanaldan olmuştu) sizce çok ilgi göstermekle hatamı yaptım.

Son düzenleme:
Selam öncelikle, konuya kendimi tanıtmakla başlayayım adım Eren 17 yaşında lise 12. sınıf öğrencisiyim tipi ortalama düzeyde diyebilirim. Biraz öz güvensiz biriyim yazılım alanında kendimi aşmış ülkeler için bile projelerde yer alan birisiyim. Yaklaşık 7 gün önce bir kızla tanıştım farklı bir ilden gayet hoş güzel muhabeti saran birisi ufak ufak iltifatlar ile flört ediyorduk sürekli birbirimize fotoğraf atarak sohbet falan ediyorduk hatta arada canı çikolata istediğinde 100-200TL atıyordum(2-3 kere) ama dün il dışına çıkmam gerekti ve gece dönüğümde bayağı yorgundum sırf beraber vakit geçirmek istediği için gece 3'e kadar oyun oynadık ama bu sabah anlamsız bir şekilde soğuk davranmaya başladı. Sebebini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Kız başka ilde, konuşmayı sen direkt kesmeliydin. Kız zaten kesmiş, bir şey yapma yoluna devam et.

Kızlar böyledir. Alışırsın kanka. Bir anda giderler hayatından. Dün çok samimi olabilirsin, yarın bir anda çıkar gider. Takma kafana. İlla sevgili olmasına gerek yok. Arkadaşın olarak da öyleler.

Kız başka ilde, konuşmayı sen direkt kesmeliydin. Kız zaten kesmiş, bir şey yapma yoluna devam et.

Sebebini anlamadım neden yani kötü bir şey yapmadımki.

Kızlar böyledir. Alışırsın kanka. Bir anda giderler hayatından. Dün çok samimi olabilirsin, yarın bir anda çıkar gider. Takma kafana. İlla sevgili olmasına gerek yok. Arkadaşın olarak da öyleler.

Kötü davranmam lazım sanırım umursamayınca kıymeti biliniyor.

Şunu eklemeyi unutmuşum kız arkadaş işlerinde daha çok yeniyim(gerçek hayatta hiç arkadaşım yok kız veya erkek fark etmez hayatımda 1 kere sevgilim oldu ve sanaldan olmuştu) sizce çok ilgi göstermekle hatamı yaptım.

Kız 1 saat önce canlı yayın açmış en son attığım mesaj 5 saat önce bende canlı yayında mıydın yazdım evet dedi sonra görüntülü aradı .d

Yazılım alanında kendimi aşmış ülkeler için bile projelerde yer alan birisiyim.

Bu yaşta yapabileceğin en iyi şey yazılım sektöründe kendini geliştirmeye devam etmek olacaktır.

Yaklaşık 7 gün önce bir kızla tanıştım farklı bir ilden gayet hoş güzel muhabeti saran birisi ufak ufak iltifatlar ile flört ediyorduk sürekli birbirimize fotoğraf atarak sohbet falan ediyorduk

Sanaldan ilişki olmaz. Bu kızla konuşman vakit kaybı.

Hatta arada canı çikolata istediğinde 100-200TL atıyordum(2-3 kere)

Vakit kaybının yanında da para ve şeref kaybı. İnsanlar bu tarz şeyleri nasıl yapabiliyor aklım almıyor. Kendi öz saygınızı ne ara, nasıl bu kadar yitirdiniz?

Bu sabah anlamsız bir şekilde soğuk davranmaya başladı. Sebebini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Bence sebebi gayet açık. Onu hiç gerçek hayatta görmediğin halde bedavadan ilgi veren, hatta çikolata parası diye cüzdanını açabilen kendine saygısı olmayan bir insansın. Kız da seni uydu erkeği olarak kullanıyor, buna izin de veriyorsun.

Kızla konuşmayı kes, bu tarz saçmalıklara da bir daha bulaşma.

Tüm Riot Games oyunları için etiketleyebileceğimiz, kızlarla deneyimi muhtemelen oldukça kayda değer bir insandan şaşırtmayan sözler. Bu tarz insanları da dinleme, yukarıda bahsettiğim gibi omurgana ihanet etme yeter, günü gelir onurlu biri olursan senin gibi onurlu bir kız bulursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı