arenAdam01
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Acer Aspire 7 : GTX1650 4gb, Ryzen 5500u, 16gb ram, 512m2 ssd
klavye : gamepower saber rgb red switch
mouse : rampage gentle
- Meslek
- Yazılım Geliştirme / Elektronik
Selam öncelikle, konuya kendimi tanıtmakla başlayayım adım Eren 17 yaşında lise 12. sınıf öğrencisiyim tipi ortalama düzeyde diyebilirim. Biraz öz güvensiz biriyim yazılım alanında kendimi aşmış ülkeler için bile projelerde yer alan birisiyim. Yaklaşık 7 gün önce bir kızla tanıştım farklı bir ilden gayet hoş güzel muhabeti saran birisi ufak ufak iltifatlar ile flört ediyorduk sürekli birbirimize fotoğraf atarak sohbet falan ediyorduk hatta arada canı çikolata istediğinde 100-200TL atıyordum(2-3 kere) ama dün il dışına çıkmam gerekti ve gece dönüğümde bayağı yorgundum sırf beraber vakit geçirmek istediği için gece 3'e kadar oyun oynadık ama bu sabah anlamsız bir şekilde soğuk davranmaya başladı. Sebebini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?
Şunu eklemeyi unutmuşum kız arkadaş işlerinde daha çok yeniyim(gerçek hayatta hiç arkadaşım yok kız veya erkek fark etmez hayatımda 1 kere sevgilim oldu ve sanaldan olmuştu) sizce çok ilgi göstermekle hatamı yaptım.
Selam öncelikle konuya kendimi tanıtmakla başlayayım adım Eren 17 yaşında lise 12. sınıf öğrencisiyim tipim ortalama düzeyde diyebilirim biraz öz güvensiz biriyim yazılım alanında kendimi aşmış ülkeler için bile projelerde yer alan birisiyim yaklaşık 7 gün önce bir kızla tanıştım farklı bir ilden gayet hoş güzel muhabeti saran birisi ufak ufak iltifatlar ile flört ediyorduk sürekli birbirimize fotoğraf atarak sohbet falan ediyorduk hatta arada canı çikolata istediğinde 100-200TL atıyordum(2-3 kere) ama dün il dışına çıkmam gerekti ve gece dönüğümde bayağı yorgundum sırf beraber vakit geçirmek istediği için gece 3'e kadar oyun oynadık ama bu sabah anlamsız bir şekilde soğuk davranmaya başladı sebebini bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.
Şunu eklemeyi unutmuşum kız arkadaş işlerinde daha çok yeniyim(gerçek hayatta hiç arkadaşım yok kız veya erkek fark etmez hayatımda 1 kere sevgilim oldu ve sanaldan olmuştu) sizce çok ilgi göstermekle hatamı yaptım.
Son düzenleme: