Kız ile nasıl sohbet başlatılır?

CANER019

Centipat
Daha fazla  
Şimdi bizim okulda bir kız var. Önceden dershanede aynı sınıftaydık. Bu kızla bayağıdır bakışıyoruz. Bir ara gelip “merhaba” falan demişti. O zamandan beri ondan hoşlanmaya başladım. Şimdi onunla sohbet etmek istiyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum. Sevgilisi var mı, beni seviyor mu, sevmiyor mu? Hiçbir fikrim yok. Cumartesi Ankara gezisi var. Ona gelip gelmeyeceğini mi sorsam, yoksa başka bir şey mi yazsam kararsızım. Sohbeti uzatmak istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Ne yapabilirim?

Dediğin gibi geziye gelip gelmeyeceğini sor neleri sevdiğini sor tanışmak istediğini söyle. Bu mesajlarına rağmen seni geçiştirecek cevaplar verip dümenden emoji falan atarsa bence kafada bitir o tarz kızlar genelde ilgi için seni kullanıyor olacak çünkü.

Kendin ol. Aklına ilk geleni yap. Geziyle alakalı konuşmak gayet mantıklı. Bizden öneri alıp bizim dediğimizi yaparsan senin gerçek kişiliğine nasıl aşık olsun? Önemli olan tamamiyle sana aşık olması.

Hocam sohbette ne yazıcağımı buldum ama nasıl giris yapacağımı bilmiyorum. "ne haber" diyerek mi başlasam acaba?

Hocam sohbette ne yazıcağımı buldum ama nasıl giris yapacağımı bilmiyorum. "ne haber" diyerek mi başlasam acaba?

Normal geziye gidecek misin diye sor ne yazacağım ne yapacağım diye kafaya takmana gerek yok kendin ol.

Sonuç var mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…