Kız mesaj yazmıyor

Sınıf arkadaşı. Kız ergen tipler gibi değil, önceliği ders. Görüldü atmamıştı bugüne kadar. Gruptan olaylar başladıkan sonra alıntılayarak random attı ve ondan sonra başladı bu olaylar. Kız "a" desem gülüyordu. Genelde iltifat ettiğimde o da bana ediyordu. Ortak özelliklerimiz: Ders çalışmayı seviyoruz, güldüğümüz şeyler birbirine yakın, bir beklentimiz yok. Ailevi olaylarını bilmiyorum.
Fakat zorlamaya gerek yok, kız sıkılmıştır benden.
Zaten aşk adamı değilim, yazmazsa zorlamayı düşünmüyorum.
Dostum yine gelişi güzel anlattın. Tek tek, hepsini cevaplar mısın?

Bundan önce bir konu açmıştım "kız bana kanki dedi" diye.
Şimdi olaylar döndü kızdan hoşlanmaya başladım, normalde kimseden hoşlanmam fakat büyü falan yaptı herhalde :).
Sıkıntı şu ki kız sevgilim var sanıyor, artık yazmamaya başladı. Aranızda bu konularda ustalaşmış kişiler var mı?:D.
Sizce kız müsait olmadığı için mi yazmıyor yoksa sevgilim olduğunu sandığı için mi?

Genelde bam bam konuşuyorum ben her şeyi gidip anlatırsan ya tamamen kaybedersin ya da amacına ulaşmış olursun. :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı