Kız olmak ister miydiniz?

Hakaten ya ağlamama baskısı olmasa keşke :( Halbuki insan istediği gibi ağlayabilir kimsenin tutmaması gerek.

Küçükken başıma bir şey gelince ağlarsam büyüklerim bana erkek adam ağlamaz tarzı şeyler söylüyordu. Robot muyum ben? Benim de duygularım var. Nedendir bilmiyorum halk arasında erkek dediğin şöyle olur erkek dediğin böyle olur gibi düşünceler çok yaygın.
 
Orta Dogu'da olunmaz, Avrupa olabilir. Isvicre, Hollanda tarzi ulkeler belki.
Bir kız olarak söylüyorum iyi yönleri kadar kötü yönleri daha fazla. Sürekli erkekler tarafından eziklenmek sürekli kötü bir psikolojik şiddet görmek dayanılması güç bir durum. Bunun yanı sıra aile, arkadaş, akraba vs baskıları da cabası.
Bir erkek tarafindan kiz olman dolayisiyla ezikleniyorsan sorun o erkektedir. Su Instagram uzerinde "women hahahaha" memesi gercekten kadinligini kullananlar veya ilgi cekmek icin yapilan hareketler yuzunden deniliyor.

Siddet ise alisegelmis oldu bu topraklarda... Cok uzucu.

Aile, arkadas, akraba baskilari her iki cinsiyet icin de gecerlidir. Erkek, bu konuda daha kotu diyebilirim. Cunku her zaman en iyisi olmasi gerekiyor.

Iki tarafinda zorluklari var kendince. Sahsen halimden memnunum.
 
Yakılıp, varile sokulup üstüne de beton döküldükten sonra hukuk mücadelende başarılar dilerim 👍
O kadın şantajcıydı hocam, hatta kız kardeşi bile onayladı ancak bu katili haklı çıkarmaz tabi ki. Yine de ben, mesajına cevap verdiğiniz arkadaşın üstüne kimseye şantaj yapmadığı sürece beton döküleceğini sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı