Kız olmaz dediyse gerçekten olmaz mı?

@seffabullut hocam araban falan varsa daha yakın büyük yerlere gidersin de eski kafanla kalsan İzmir'de falan bile bulamazsın ben sana söyleyeyim. Ha bu konuşma konusu da genelde kız yönlendirme yapar ona göre gider ondan boşuna moralini bozma yapamıyorum diye.

@seffabullut hocam araban falan varsa daha yakın büyük yerlere gidersin de eski kafanla kalsan İzmir'de falan bile bulamazsın ben sana söyleyeyim. Ha bu konuşma konusu da genelde kız yönlendirme yapar ona göre gider ondan boşuna moralini bozma yapamıyorum diye.
Aga şöyle aslında. Bir kız var o sohbete yardımcı oluyor ve saece bir kere buluşup 3-4 saat oturup sohbet ettik.
Dolayısıyla onu görünce diyorum ki olay bende değil. Ama onun dışında birçok kişide sohbeti pek devam ettirmedikleri için insan ister istemez sorun yaşıyor.
Araba kısmı şuan yok. Üniversite bitene kadar da olmaz. Üniversite bitince biraz daha bana kalıyor iş. Vakit buldukça takılırım.
Ha açık konuşayım Club-Bar vs. ortamları da sevmiyorum. Eğlenemiyorum ve bomboş geliyor. Otobüse binsem 1,5 saatte yakın bir büyük şehirde olabiliyorum. Kalacak yer sorununu bir şekilde halletsem desem orada da yapacak bir şey, gidecek bir şey bulamıyorum esasında.
Bir yeri gezerken de tatlarını, müzeleri falan geziyorum
Bahsettiğim partimsi ortamlara hiç alışamadım bommmmboş geliyor. Ortada ana bir etkinlik yoksa keyif alamıyorum.
Aynı şekilde hep sorun bende sanıyordum. Bir gün Instagram'da gezerken (bazı fikirlerini pek sevemesem de)Andrew Tate çıktı ve dedi ki öyle ortamlar bana keyif vermiyor, hiçbir etkinlik yoksa keyif alamıyorum. Kendisi de bunun kötü bir özellik olduğunu söylüyor ama hemfikirmişiz bu konuda. Ben gibi başkaları olduğunu görmek sevindirdi beni.

Kız konusunda da haklısınız aslında. Ha gidip çok çok özgüvenli hatta egoist de görünebilirim yapmadığım şey değildi.
Sorun şu ki bu yokluk zihniyetinde oldukça içten içe bu sorunları yaşayacağımı biliyorum. Mesela internette bu konu hakkında kızın sizi etkilemesine izin verin diyor ama kız neden etkilesin diye düşünüyorum ben. Belki sağlıksız ama engel olamıyorum kafamda.
Ha dışarı yansıtıp yansıtmamak bana kalıyor tabi.
Mesela tüm kalbim onda olsa da bana değersiz hissettiren birinin birkaç gündür yüzüne bile bakmamaya çalışıyorum. Kıza bir konuda mesaj attıktan sonra nasıl gidiyor desem iyi diyor devamını getirmiyordu.

Ve aga son olarak Ege Fitness ile ilgili soracağım. Dediğim gibi hiçbir ek çabası yoktu.
Sporunu yapıp işine bakıyordu. Böyle saçma sapan kitaplarla vakit kaybetmiyordu.
Kadınlara gittiğinde de merhaba falan filan bir şeyler diyor, kızdan dümdüz numara istiyordu. Bu mantıklı mıdır dışarıda vs? Yani demek istediğim çok çok bir çaba, taktik, teknik yoktu

Son düzenleme:
@seffabullut aga zaten kız sana fırsat vermesi lazım ki iyi konuşman için. E işte konuşkan biri bulursun belki o da en fazla arkadaşın olur. Egefitness konusu ise zaten en mantıklı taktik o mesela. Hatta küçükken falan bile izlemek zevkli geliyodu su ara ortalama tiplerle fazla takılsa da zamanında para ile insanları oyalamakla görevli modellerden bile insta almıştı Brendanla ki cidden baya zor bi iş. Kendini geliştirdikten sonrası sana kalmış istersen mantıklı kararlar verip uzun ilişkiye girersin istersen full takılmalık davranirsin.

@seffabullut aga zaten kız sana fırsat vermesi lazım ki iyi konuşman için. E işte konuşkan biri bulursun belki o da en fazla arkadaşın olur. Egefitness konusu ise zaten en mantıklı taktik o mesela. Hatta küçükken falan bile izlemek zevkli geliyodu su ara ortalama tiplerle fazla takılsa da zamanında para ile insanları oyalamakla görevli modellerden bile insta almıştı Brendanla ki cidden baya zor bi iş. Kendini geliştirdikten sonrası sana kalmış istersen mantıklı kararlar verip uzun ilişkiye girersin istersen full takılmalık davranirsin.
Peki hocam sorunun bizden olup olmadığını nasıl anlarız?
Mesela ben birine ilk mesajı atarken attığı şeyle ilgili soru sorarak başlardım ki cevap alayım sohbet ilerler diye. Ama kızların bazıları yürüdüğümü anlamayıp arkadaş olmak istiyorum sandı.
E buna karşılık daha esprili bir şey yazsam cevap gelme olasılığı düştü.
Aynı şekilde yüzyüze konuşuyoruz mesela. Genel olarak sorunun benden kaynaklandığını nereden anlarım?
Pek sosyal biri değilim zaten anlayamıyorum.

@seffabullut hocam en ortalama kız bile 10-15 kişiyle bu muhabbete girdiği için emin ol senin yürüdüğünü anlar sadece beğenmeyip arkadaş kategorisine koymak istiyor. Bunun için inanılmaz üzülme iki tane araştırma sonucunu söyleyeyim Tinderda erkeklerin sadece yüzde 5'i saga kaydırılıyor. Gerçek hayatta ise kızların yüzde 80'i erkeklerin yüzde 20'si ile olmak istiyor yani ne yapıp ne edip kendini bu yüzdeye koyman lazım.

Peki nerden anlarsın kız seni sohbete dahil etmeye çalışıyor mu senle konuşmak mesajlarına hızlı yanıt veriyor mu mesela attığın storyleri beğeniyor mu friendzone gibi saçma bir muhabbetten uzak duruyor mu bunlara bak.

@seffabullut hocam en ortalama kız bile 10-15 kişiyle bu muhabbete girdiği için emin ol senin yürüdüğünü anlar sadece beğenmeyip arkadaş kategorisine koymak istiyor. Bunun için inanılmaz üzülme iki tane araştırma sonucunu söyleyeyim Tinderda erkeklerin sadece yüzde 5'i saga kaydırılıyor. Gerçek hayatta ise kızların yüzde 80'i erkeklerin yüzde 20'si ile olmak istiyor yani ne yapıp ne edip kendini bu yüzdeye koyman lazım.

Peki nerden anlarsın kız seni sohbete dahil etmeye çalışıyor mu senle konuşmak mesajlarına hızlı yanıt veriyor mu mesela attığın storyleri beğeniyor mu friendzone gibi saçma bir muhabbetten uzak duruyor mu bunlara bak.

Aga bahsettiğim şey o değil. Genel olarak sohbet akıp gitmiyor mesela.
Bu konuda tabii ki kıza düşen şeyler de var ama bana da düşen şeyler var. Ben kendimdeki sosyal eksikliği nasıl kapatabilirim?
Zaten her şeyi geçtim dışarıda biriyle tanışacak ortam olmuyor. Dediğim gibi club ortamlarını falan da ben pek sevmem.

Son olarak da bi arkadaşım var zamanında buna yürüyordum ama sonra baktım olmayacağına ve saçma olduğuna karar vermiştim. Geçen konuşurken ona yürüdüğümü anlamadığını söyledi.
Hatta tam tersi somut bir adım görmek isteyip görememiş :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı