Kız ve erkek arkadaş olabilir mi?

• Konuyu başlatan Plory
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 9.511

Kız ve erkek arkadaş olabilir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    236
Yakın arkadaşlarımdan bir tanesinin eski sevgilisiydi ama ciddi değillerdi yani arkadaşım hatta aldattı gibi bir şeyler de oldu ama bilmiyorum tam. Niye hoşlanıyorum ben de bilmiyorum samimiyet olabilir ve kızın yaşadığı şeyler falan üzücü geliyor ama asla sevgili olmam yani çünkü ne çekici buluyorum ne de zeki.
Hocam, ben 1 ay once falan kiz bir arkadasla konusuyordum. Birgun dedik bulusalim, bulustuk falan ama o gun birsey hissetmedim. Aksam konustuk dedik yarin da cikalim, ciktik. Yemek yedik falan ben hoslanmaya basladim bayaa. Fakat karsimda ki kisi surekli telefona bakiyordu ve ben icimden "olmaz" falan diyordum. Daha sonra bu kizin arkadaslari ona mesaj atmis "gelelim mi" diye, bana ne diyeyim dedi kiz bende soguk bir sekilde "fark etmez ya" dedim. Nasil reddedeyim ya falan dedi sonra tamam dedi, geldiler. Neyse ben kalktim kizla benim yemegi odeyecegim. Ama moralim bozuk biraz. Aradan bir sure gecti, kiz soguk davranmaya basladi sebebini sordum ogrendim fakat onlari paylasmak istemiyorum. Birseyler daha yasandi birkac kez daha ciktik vs. vs. ben kiza ciktigimiz gunun aksaminda "Yarin tekrar cikabilir miyiz, senin sadece 1 saatini istiyorum." dedim, cunku kiz kafamdan cikmiyordu ve ben rahat degildim. Hoslaniyorum fakat boyle birsey yasamali miydim bilmiyordum. Yarin degil sonra ki gun ciktik, ben biraz bos konustuktan sonra kiz hizli olmamiz gerektigini soyledi ve ben bir anda ona ondan hoslandigimi soyledim. Kiz cok gerildigini soyledi, neden dedim ve dedi ki "1-2 gun once bende senden hoslaniyordum." icim bir ciz etti cunku 2 gunde ne yapmis olabilirdim ki?
Meger bu kizin bazi arkadaslari benim soylemlerimden yola cikip bunla olma demis bazilari da bence iyi olursunuz demisler. Fakat kizin bir arkadasi cok onceden benden hoslaniyordu benle konusuyordu. Bende anlamistim bu yuzden cok yuz vermiyordum. Daha sonra benden hoslanmayi kesmis kiz. Hoslandigim kiz ile zamaninda benden hoslanan kiz cok samimi olduklari icin kiz once buna sormus, ben bu kisiyle ciksam senin icin sorun olur mu diye, kiz hayir ne olacak falan demis. Fakat bazi arkadaslari hoslandigim kiza "bu yaptigin..." olur demis bu yuzden vazgecmis. Gunun sonunda kizi duraga birakmaya gidiyordum, yolda bana "X (benden hoslanan kiz) faktoru olmasa cok farkli seyler konusuyor olurduk." dedi ve o an cok kotu hissettim. Yapicak birsey yok dedim ve evde sarkilar dinleyip biraz modumu dusurdum. 2 gun sonra birseyler oldu onlari anlatmak istemiyorum fakat kizi atlattim suan iyiyim. Buraya nasil geldim bilmiyorum fakat paylasmak istedim, okuduysaniz tesekkurler.

Demem o ki, karsinizda ki kisi size soguk davranabilir cok da aldiris etmeyin, kisiden hoslaniyor olabilirsiniz fakat boyle birseye hazir misiniz oncelikle emin olun.

Bu arada hic sevgilim olmadi, soyleyeyim dedim.

Iyi geceler.

Hormonlarını kontrol etmek herkesin elinde 2 nizde edemezseniz big bang patlaması yaşanır. Dünya oluşur.

Bu mantıkla her selam verdiğin ile ilişkiye girmen gerek.
Tamam ama ben çirkin birine karşı bir şey hissetmiyorum veya güzel ama zeki bulmadığım birine karşı. Kime karşı bir şey hissedeceğimi ben seçmiyorum her selam verdiğin kişi örneği saçmaydı bence. Hormonları kontrol etmek bizim elimizde ama sonuç olarak yakın bir kız arkadaşınız varsa ona karşı bir şey hissetmeye devam edersiniz eğer o kızı çirkin buluyorsanız belki hissetmezsiniz orası ayrı. Sizin dediğiniz gibi içimizde tutabiliriz hislerimizi ama bu ona karşı bir şey hissettiğimiz gerçeğini değiştirmez.

Hocam, ben 1 ay once falan kiz bir arkadasla konusuyordum. Bir gün dedik bulusalim, bulustuk falan ama o gun bir şey hissetmedim. Aksam konustuk dedik yarin da cikalim, ciktik. Yemek yedik falan ben hoslanmaya başladım bayağı. Fakat karsimda ki kisi surekli telefona bakiyordu ve ben icimden "olmaz" falan diyordum. Daha sonra bu kizin arkadaslari ona mesaj atmis "gelelim mi" diye, bana ne diyeyim dedi kiz bende soguk bir sekilde "fark etmez ya" dedim. Nasil reddedeyim ya falan dedi sonra tamam dedi, geldiler. Neyse ben kalktim kizla benim yemegi odeyecegim. Ama moralim bozuk biraz. Aradan bir sure gecti, kiz soguk davranmaya basladi sebebini sordum ogrendim fakat onlari paylasmak istemiyorum. Bir şeyler daha yasandi birkac kez daha ciktik vs. vs. Ben kiza ciktigimiz gunun aksaminda "Yarin tekrar cikabilir miyiz, senin sadece 1 saatini istiyorum." dedim, cunku kiz kafamdan cikmiyordu ve ben rahat degildim. Hoslaniyorum fakat boyle bir şey yasamali miydim bilmiyordum. Yarin degil sonra ki gun ciktik, ben biraz bos konustuktan sonra kiz hizli olmamiz gerektigini soyledi ve ben bir anda ona ondan hoslandigimi soyledim. Kiz cok gerildigini soyledi, neden dedim ve dedi ki "1-2 gun once bende senden hoslaniyordum." icim bir ciz etti cunku 2 gunde ne yapmis olabilirdim ki?
Meger bu kizin bazi arkadaslari benim soylemlerimden yola cikip bununla olma demis bazilari da bence iyi olursunuz demisler. Fakat kizin bir arkadasi cok onceden benden hoslaniyordu benimle konusuyordu. Bende anlamistim bu yuzden cok yuz vermiyordum. Daha sonra benden hoslanmayi kesmis kiz. Hoslandigim kiz ile zamaninda benden hoslanan kiz cok samimi olduklari icin kiz once buna sormus, ben bu kisiyle ciksam senin icin sorun olur mu diye, kiz hayir ne olacak falan demis. Fakat bazi arkadaslari hoslandigim kiza "bu yaptigin..." olur demis bu yuzden vazgecmis. Gunun sonunda kizi duraga birakmaya gidiyordum, yolda bana "X (benden hoslanan kiz) faktoru olmasa cok farkli seyler konusuyor olurduk." dedi ve o an cok kotu hissettim. Yapacak bir şey yok dedim ve evde sarkilar dinleyip biraz modumu dusurdum. 2 gun sonra bir şeyler oldu onlari anlatmak istemiyorum fakat kizi atlattim şu an iyiyim. Buraya nasıl geldim bilmiyorum fakat paylasmak istedim, okuduysaniz teşekkürler.

Demem o ki, karsinizda ki kisi size soguk davranabilir cok da aldiris etmeyin, kisiden hoslaniyor olabilirsiniz fakat boyle bir şeye hazir misiniz oncelikle emin olun.

Bu arada hiç sevgilim olmadi, soyleyeyim dedim.

Iyi geceler.

Bence pes etmemeliydin, X, Y, Z bu etkenlerin size engel olmamasını falan söylemeliydin. :(

Hocam, ben 1 ay once falan kiz bir arkadasla konusuyordum. Birgun dedik bulusalim, bulustuk falan ama o gun birsey hissetmedim. Aksam konustuk dedik yarin da cikalim, ciktik. Yemek yedik falan ben hoslanmaya basladim bayaa. Fakat karsimda ki kisi surekli telefona bakiyordu ve ben icimden "olmaz" falan diyordum. Daha sonra bu kizin arkadaslari ona mesaj atmis "gelelim mi" diye, bana ne diyeyim dedi kiz bende soguk bir sekilde "fark etmez ya" dedim. Nasil reddedeyim ya falan dedi sonra tamam dedi, geldiler. Neyse ben kalktim kizla benim yemegi odeyecegim. Ama moralim bozuk biraz. Aradan bir sure gecti, kiz soguk davranmaya basladi sebebini sordum ogrendim fakat onlari paylasmak istemiyorum. Birseyler daha yasandi birkac kez daha ciktik vs. vs. ben kiza ciktigimiz gunun aksaminda "Yarin tekrar cikabilir miyiz, senin sadece 1 saatini istiyorum." dedim, cunku kiz kafamdan cikmiyordu ve ben rahat degildim. Hoslaniyorum fakat boyle birsey yasamali miydim bilmiyordum. Yarin degil sonra ki gun ciktik, ben biraz bos konustuktan sonra kiz hizli olmamiz gerektigini soyledi ve ben bir anda ona ondan hoslandigimi soyledim. Kiz cok gerildigini soyledi, neden dedim ve dedi ki "1-2 gun once bende senden hoslaniyordum." icim bir ciz etti cunku 2 gunde ne yapmis olabilirdim ki?
Meger bu kizin bazi arkadaslari benim soylemlerimden yola cikip bunla olma demis bazilari da bence iyi olursunuz demisler. Fakat kizin bir arkadasi cok onceden benden hoslaniyordu benle konusuyordu. Bende anlamistim bu yuzden cok yuz vermiyordum. Daha sonra benden hoslanmayi kesmis kiz. Hoslandigim kiz ile zamaninda benden hoslanan kiz cok samimi olduklari icin kiz once buna sormus, ben bu kisiyle ciksam senin icin sorun olur mu diye, kiz hayir ne olacak falan demis. Fakat bazi arkadaslari hoslandigim kiza "bu yaptigin..." olur demis bu yuzden vazgecmis. Gunun sonunda kizi duraga birakmaya gidiyordum, yolda bana "X (benden hoslanan kiz) faktoru olmasa cok farkli seyler konusuyor olurduk." dedi ve o an cok kotu hissettim. Yapicak birsey yok dedim ve evde sarkilar dinleyip biraz modumu dusurdum. 2 gun sonra birseyler oldu onlari anlatmak istemiyorum fakat kizi atlattim suan iyiyim. Buraya nasil geldim bilmiyorum fakat paylasmak istedim, okuduysaniz tesekkurler.

Demem o ki, karsinizda ki kisi size soguk davranabilir cok da aldiris etmeyin, kisiden hoslaniyor olabilirsiniz fakat boyle birseye hazir misiniz oncelikle emin olun.

Bu arada hic sevgilim olmadi, soyleyeyim dedim.

Iyi geceler.
Diğer insanların düşüncesi o hoşlandığın kızın düşüncesini niye etkiliyor ki keşke kızla konuşsaydın yolumuza bakalım falan diye geçmiş olsun.

Tamam ama ben çirkin birine karşı bir şey hissetmiyorum veya güzel ama zeki bulmadığım birine karşı. Kime karşı bir şey hissedeceğimi ben seçmiyorum her selam verdiğin kişi örneği saçmaydı bence. Hormonları kontrol etmek bizim elimizde ama sonuç olarak yakın bir kız arkadaşınız varsa ona karşı bir şey hissetmeye devam edersiniz eğer o kızı çirkin buluyorsanız belki hissetmezsiniz orası ayrı. Sizin dediğiniz gibi içimizde tutabiliriz hislerimizi ama bu ona karşı bir şey hissettiğimiz gerçeğini değiştirmez.

Bir şey hissetmen gayet doğal kafa karışıklığı olabiliyor. Ama seni sevmeyen birini zorla sevdiremiyorsun. Arkadaş olman veya olmaman fark etmez ki. Barbara palvin'i çok seviyorum ama onun için yapabileceğim bir şey yok sonuçta.

Diğer insanların düşüncesi o hoşlandığın kızın düşüncesini niye etkiliyor ki keşke kızla konuşsaydın yolumuza bakalım falan diye geçmiş olsun.
Hocam anahtar kisim benim boyle birseye hazir olup olmamamdi. Zaten 1.5 - 2 gun uzuldum sonra atlattim o yuzden cok da takmiyorum suan. Kisi benimle pek ayni kafada degildi zaten. Biraz daha cocuk gibiydi o. Ben biraz daha olgun biriydim ona gore.

Bir şey hissetmen gayet doğal kafa karışıklığı olabiliyor. Ama seni sevmeyen birini zorla sevdiremiyorsun. Arkadaş olman veya olmaman fark etmez ki. Barbara palvin'i çok seviyorum ama onun için yapabileceğim bir şey yok sonuçta.
Sen sadece barbara palvini güzel buluyorsun eğer onla arkadaş olsan ona karşı bir şey hissedersin sonuç olarak. Veya düşünceleri sana çok saçma gelir güzel olsa bile ondan iğrenirsin arkadaş olmazsın. Ama biriyle yakın arkadaş olduğuna göre düşünceleriniz birbirinize uyuyor ve o kişi güzelse er ya da geç hoşlanma olur.

Sen sadece barbara palvini güzel buluyorsun eğer onunla arkadaş olsan ona karşı bir şey hissedersin sonuç olarak. Veya düşünceleri sana çok saçma gelir güzel olsa bile ondan iğrenirsin arkadaş olmazsın. Ama biriyle yakın arkadaş olduğuna göre düşünceleriniz birbirinize uyuyor ve o kişi güzelse er ya da geç hoşlanma olur.

Hocam daha önce arkadaşıma aşık olmadığımı falan mı düşünüyorsun? :D Bunu yaşamayan varsa tarihi madalya almalı. Ama dediğim gibi bazı şeylerin içeride kalması lazım. Açınca dostunuzu da kaybetmiş oluyorsunuz.
Ve bu hoşlanmaların özütü hormonlar. O olmasa başka birisi oluyor kimseye %100 bağlanıp ölene kadar seni sevicem demiyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı