Kız ve erkek arkadaş olabilir mi?

• Konuyu başlatan Plory
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 80
  • Görüntüleme 9.668

Kız ve erkek arkadaş olabilir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    236
Bedeviliğin felsefesi olmaz. Yozlaşmış zihniyetlerinizin ürünlerini felsefe bahanesi ile akıl ve mantığa uydurmanın manası yok. Haydi çölüne dön o halde.
Bedevi de oluruz sorun yok, görüşüm kendime göre nasıl olsa. Ben bir kızla arkadaş olmuyorsam benim seçimimdir, senin yaptığın umrumda değil.

Bir kız arkadaşım var, en yakınım.
Birbirimizi çok seviyoruz, birimiz üzülünce üzülür, mutlu olunca mutlu oluruz.
Hediyeler alır, şakalaşır, konserlere gider, şehir dışına çıkarız ikimiz.
Ama hoşlantı gibi bir durum söz konusu değil.

Bir kız arkadaşım var, en yakınım.
Birbirimizi çok seviyoruz, birimiz üzülünce üzülür, mutlu olunca mutlu oluruz.
Hediyeler alır, şakalaşır, konserlere gider, şehir dışına çıkarız ikimiz.
Ama hoşlantı gibi bir durum söz konusu değil.
Hiçbir sevgilimle şu dediğiniz şeyleri yapamadık keşke anlattığınız gibi bir ilişkim olsaydı. Ama dediğim gibi bu kadar şeyi yaptığınız birinden hoşlanmamanız çok iyi ve çok garip. Umarım sonunda ikinizden biri hoşlanıp ilişkinizi bozmaz.

Olur. Olamaz diyenler Arap çöllerinden mi geliyor?
Olamaz dedim diye neden Arap çöllerinden gelmiş olayım ki? Ben tamamen deneyim ve gözlemlerime dayandırarak cevaplıyorum. Bu işlerden canı yanan çok insan gördüm. Ayrıca benim de zamanında kız arkadaşlarım(!) oldu. Ve ben bu işe inanmıyorum. Toplum olarak bir obje oluşturmuşsunuz "şunları yapan şunlardandır bunları yapan bunlardandır" diye kafanıza göre yargı vere vere konuşuyorsunuz. Zaten Türk toplumunun en sevdiği şey bölüştürmek ve kümelendirmek. Ülke böyle giderse çok yakında "Sağ eliyle yemek yiyen Araptır, her gün düzenli olarak dişlerini fırçalayanlar fetöcüdür, menemeni soğanlı sevenler teröristtir.." tarzı şeyler duyarız.

Olamaz dedim diye neden Arap çöllerinden gelmiş olayım ki? Ben tamamen deneyim ve gözlemlerime dayandırarak cevaplıyorum.
Sadece kendi tecrübene dayanarak bir şeye %100 kesinlik veriyorsan sıkıntı vardır. Ben de uçabilen koyunlar gördüm, çok arkadaşımın da canını yaktılar zamanında. Nasıl, iyi mi?

Ben kimseyi bölmüyorum, bölmeyi de sevmiyorum ama bu konunun sencesi bencesi olmaz. Ya tutucusundur ve bir görüşün vardır, ya da progresifsindir ve bir başka görüşün vardır. "Ben böyle tecrübeledim bu yüzden böyledir" kafa yapısı da sizin tutucu bir altyapıya sahip olduğunuzu gösterir.

Olur. Olamaz diyenler Arap çöllerinden mi geliyor?
Olamaz diyorum ama kıza göre de değişir. Çelişsem de bunun sebebi ben bir kızla yakın arkadaşsam ve o kız çirkinse ondan hoşlanmam. Bu 1. olasılık ama ben bir kızla yakın arkadaşsam ve o az bile olsa çekiciyse ondan hoşlanırım bu da 2. olasılık. Benim olamaz deme sebebim ise çirkin bir kızla herhangi bir erkek arkadaş olmak istemez bence en azından benim gözlemlediğim kadarıyla bu böyledir. Tabii küçüklükten beri arkadaşsa orası ayrı bilmiyorum yani.

Olamaz diyorum ama kıza göre de değişir. Çelişsem de bunun sebebi ben bir kızla yakın arkadaşsam ve o kız çirkinse ondan hoşlanmam. Bu 1. olasılık ama ben bir kızla yakın arkadaşsam ve o az bile olsa çekiciyse ondan hoşlanırım bu da 2. olasılık. Benim olamaz deme sebebim ise çirkin bir kızla herhangi bir erkek arkadaş olmak istemez bence en azından benim gözlemlediğim kadarıyla bu böyledir. Tabii küçüklükten beri arkadaşsa orası ayrı bilmiyorum yani.
Anladım ve katılmıyorum size. Ayrıca zaten ilk mesajımın öznesi de siz değildiniz. "Olmaz abi" tiplemeleriydi. Belirtmekte fayda var.

Azıcık çekici bulduğumuz insanları hemen kancalama düşüncesi birazcık hormondur, seks arzusudur, ergenliktir diyorum. Yine herkese genellenmemesi gereken bir görüş.

"Çirkin insanlarla arkadaş olmak istemez kimse" sağlıklı bir cümle değil. İnsanları dış görünüşünden yargılamıyor herkes. En azından ben yargılamıyorum.

Sadece kendi tecrübene dayanarak bir şeye %100 kesinlik veriyorsan sıkıntı vardır. Ben de uçabilen koyunlar gördüm, çok arkadaşımın da canını yaktılar zamanında. Nasıl, iyi mi?

Ben kimseyi bölmüyorum, bölmeyi de sevmiyorum ama bu konunun sencesi bencesi olmaz. Ya tutucusundur ve bir görüşün vardır, ya da progresifsindir ve bir başka görüşün vardır. "Ben böyle tecrübeledim bu yüzden böyledir" kafa yapısı da sizin tutucu bir altyapıya sahip olduğunuzu gösterir.
1-Ben ütopik olan bir şeyden bahsetmedim "koyunların uçması gibi"
2-Ben niye böyle sivri köşelere(yani tutucu fikirlere) sahip olayım ki? Bu bana ne kazandırıyor? Mesela gerçek anlamda kızla erkek arkadaş olan insanları ayırmak veya ortadan kaybetmeyi felan mi isteyeyim? Ben sadece kendi deneyimlerimden bahsettiğim bir çıkarımı paylaştım. Deneyimlerim bugüne kadar beni asla yanıltmadı. Bir başkası farklı deneyim eder farklı şey söyler. Mesela sen Arap çöllerinden gelme demişsin. Hangi Arap çölünden geldiğimi gördün?

Anladım ve katılmıyorum size. Ayrıca zaten ilk mesajımın öznesi de siz değildiniz. "Olmaz abi" tiplemeleriydi. Belirtmekte fayda var.

Azıcık çekici bulduğumuz insanları hemen kancalama düşüncesi birazcık hormondur, seks arzusudur, ergenliktir diyorum. Yine herkese genellenmemesi gereken bir görüş.

"Çirkin insanlarla arkadaş olmak istemez kimse" sağlıklı bir cümle değil. İnsanları dış görünüşünden yargılamıyor herkes. En azından ben yargılamıyorum.
Azıcık çekici buldum diye değil ki sonuç olarak yakın arkadaşım onunla düşüncemiz uyuyor fikirlerimiz uyuyor bir de yakın arkadaşım olduğu için güveniyorum sonuç olarak arkadaşız yani, bir de çekiciyse niye hoşlanmayayım onu diyorum.
Çirkin insanlarla arkadaş olmaz istemez cümlesini deme sebebim hayatım boyunca gördüğüm şeyler. Açıkçası ben arkadaş olduğum kişinin dış görüntüsünü önemsemem sadece genel olarak bahsediyorum. Ki bu erkek çevresinde bile böyledir çirkin olan kişi dışlanır ya da dalga geçilir genelde okul zamanında bu daha çoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı