Kıza açılıp gönlünü alabilir miyim?

Kıza s...i çekecektin bir de sosyal medyadan rahatsız etme deyip seni aşağılamış resmen. Ötede oyna bana bulaşma demiş sana kısaca.

Eksik etekmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk başta ben çektim zaten de sonradan pişman oldum nedense. Sevgilisi varmış sözde o yüzden diye düşünüyorum. Sanki hata yaptım gibi ama iş işten geçti artık.

Boş ver zaman kaybı sadece.
Biliyorum ama takılmayacağım ki zaten. Sadece arada bir konuşuruz o kadar. Eskisi gibi olmayacak tabii ki de.

Hayirlisi diyelim gecmis olsun isine bak bu saatten sonra. Hayat devam ediyor.
Sağolun hocam, bu sayede rahatladım zaten. Geriye pek sorun kalmadı. Daha doğrusu beni ilgilendirecek sorun kalmadı. Gerisini artık kızın sevgilisi düşünsün.

Umut değil ki üstat. Diğer kız arkadaşlarımın arasına eklendi sadece o kadar.

Sen nasıl diyorsan öyledir kral. Yanlış anlama biraz agresif konuştuğuma bakma aslında çok sakin ve donuk bir haldeyim ama biraz kendini kasmışsın sadece gereksiz olarak anlam veremedim pek ama sağlık olsun. Deneyim olsun sana. Ders çıkar.

Ne yapayım dostum? Hediye almak haricinde onu nasıl sevindirebilirim? İltifat falan edebilirim biliyorum ama kız şu an bana o gözle bakmıyor diye etmek istemiyorum. Eğer iltifat edince kalbini kazanacaksam sorun yok. Cevap için sağol.

Dostlar kız benden hoşlanıyormuş. Tatlı, zeki çocuk vesaire diyor. Tüm detayları vermedim bu arada. Kız arkadaşına yazdırttım. Dediğiniz gibi değilmiş. Geriye kıza açılmak kalıyor. Onu da ayarlarım artık. Boşuna konu açtım yani. Size bol şanslar.
Nereden nereye gelmiş konu. Bunu görünce bir tuhaf oldum.

Sen nasıl diyorsan öyledir kral. Yanlış anlama biraz agresif konuştuğuma bakma aslında çok sakin ve donuk bir haldeyim ama biraz kendini kasmışsın sadece gereksiz olarak anlam veremedim pek ama sağlık olsun. Deneyim olsun sana. Ders çıkar.
Yok, neden yanlış anlayayım? Sizler bana tavsiyeler veriyorsunuz. Tecrübelerinizi anlatıyorsunuz. Nasıl isterseniz öyle yazın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı