giovanni3453
Picopat
Bu bir tık ağır olmuş kanka.
Kız tam bir sirk maymunu arkadaşın anlattığı gibi biriyse eğer. Kendine eğlence arıyor kararsız ve güvensiz bir kişilik.
Bu bir tık ağır olmuş kanka.
Kız için değil konuyu açan için söyledim. Sonuçta sevmiş ve şu anda kötü de olsa arkadaşlar.Kız tam bir sirk maymunu arkadaşın anlattığı gibi biriyse eğer. Kendine eğlence arıyor kararsız ve güvensiz bir kişilik.
Kız için değil konuyu açan için söyledim. Sonuçta sevmiş ve şu anda kötü de olsa arkadaşlar.
Kıza s...i çekecektin bir de sosyal medyadan rahatsız etme deyip seni aşağılamış resmen. Ötede oyna bana bulaşma demiş sana kısaca.
Eksik etekmiş.
Boş ver zaman kaybı sadece.İlk başta ben çektim zaten de sonradan pişman oldum nedense. Sevgilisi varmış sözde o yüzden diye düşünüyorum. Sanki hata yaptım gibi ama iş işten geçti artık.
Biliyorum ama takılmayacağım ki zaten. Sadece arada bir konuşuruz o kadar. Eskisi gibi olmayacak tabii ki de.Boş ver zaman kaybı sadece.
Sağolun hocam, bu sayede rahatladım zaten. Geriye pek sorun kalmadı. Daha doğrusu beni ilgilendirecek sorun kalmadı. Gerisini artık kızın sevgilisi düşünsün.Hayirlisi diyelim gecmis olsun isine bak bu saatten sonra. Hayat devam ediyor.
Biliyorum ama takılmayacağım ki zaten. Sadece arada bir konuşuruz o kadar. Eskisi gibi olmayacak tabii ki de.
Umut değil ki üstat. Diğer kız arkadaşlarımın arasına eklendi sadece o kadar.Aga ne konuşacak sanki yolla gitsin işte bu saatten sonra boşa umutlandırma kendini.
Umut değil ki üstat. Diğer kız arkadaşlarımın arasına eklendi sadece o kadar.
Nereden nereye gelmiş konu. Bunu görünce bir tuhaf oldum.Ne yapayım dostum? Hediye almak haricinde onu nasıl sevindirebilirim? İltifat falan edebilirim biliyorum ama kız şu an bana o gözle bakmıyor diye etmek istemiyorum. Eğer iltifat edince kalbini kazanacaksam sorun yok. Cevap için sağol.
Dostlar kız benden hoşlanıyormuş. Tatlı, zeki çocuk vesaire diyor. Tüm detayları vermedim bu arada. Kız arkadaşına yazdırttım. Dediğiniz gibi değilmiş. Geriye kıza açılmak kalıyor. Onu da ayarlarım artık. Boşuna konu açtım yani. Size bol şanslar.
Yok, neden yanlış anlayayım? Sizler bana tavsiyeler veriyorsunuz. Tecrübelerinizi anlatıyorsunuz. Nasıl isterseniz öyle yazın.Sen nasıl diyorsan öyledir kral. Yanlış anlama biraz agresif konuştuğuma bakma aslında çok sakin ve donuk bir haldeyim ama biraz kendini kasmışsın sadece gereksiz olarak anlam veremedim pek ama sağlık olsun. Deneyim olsun sana. Ders çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.