Kıza atılacak ilk mesaj nasıl olmalı?

clax1462

Decapat
Daha fazla  
Birkaç ay önce okul gezisinde bir kızla tanıştık. Orada epey konuştuk, fakat o zaman sevgilisi vardı. Geçen günlerde yine geziye benzer bir etkinlik oldu. Orada arkadaşlar beni o kızla yan yana oturttu ve bizi bir hayli yakıştırdı. Kız da beni görünce gülmeye başladı. İkimiz de gerçeği biliyoruz gibi bir şey. Fakat ben ilk yaklaşımı çok önemseyen biriyim; ne yazacağıma karar veremedim. Normalde direkt yazarım ama bu biraz farklı.

Birkaç ay önce okul gezisinde bir kızla tanıştık. Orada epey konuştuk, fakat o zaman sevgilisi vardı. Geçen günlerde yine geziye benzer bir etkinlik oldu. Orada arkadaşlar beni o kızla yan yana oturttu ve bizi bir hayli yakıştırdı. Kız da beni görünce gülmeye başladı. İkimiz de gerçeği biliyoruz gibi bir şey. Fakat ben ilk yaklaşımı çok önemseyen biriyim; ne yazacağıma karar veremedim. Normalde direkt yazarım ama bu biraz farklı.
Hocam sevgilisi varken senle konuşmuş sen varken başkasıyla da konuşabilir. Sen bilirsin .

Bir kız olarak, tanidigim, hoslandigim bir cocugun benim sevdigim yonlerle ilgili vb.(örneğin ilk mesaj olarak limon atabilir bilmiyorum) hareket etmesini ilgi cekici bulurdum. Ama kizin ve kendi kisiligine göre de hareket etmelisin. Ben erkek olsaydim muhtemelen onun begendigi ucuz kiytirik bir oyuncakla veya silly bir mekanda ciddi bir poz verip ona atardim falan. Umarim yardimci olabilmisimdir

Bir kız olarak, tanidigim, hoslandigim bir cocugun benim sevdigim yonlerle ilgili vb.(örneğin ilk mesaj olarak limon atabilir bilmiyorum) hareket etmesini ilgi cekici bulurdum. Ama kizin ve kendi kisiligine göre de hareket etmelisin. Ben erkek olsaydim muhtemelen onun begendigi ucuz kiytirik bir oyuncakla veya silly bir mekanda ciddi bir poz verip ona atardim falan. Umarim yardimci olabilmisimdir.

Limon mu? İlginç.

Bazenleri öyle konular açıyorsunuz ki normal hayatta kimseyle tanışmadığınızı düşünüyorum. Merhaba yazıp ne zaman tanıştığınızı yaz ve dönüş bekle. Ayrıca limon atmak çok çocukça. Üzgünüm Elraenn'in tayfası ama durum bu. 🤷

Technopat Haberler

Geri
Yukarı