Kıza çıkma teklifi nasıl edilir?

Ekonomik durumundan haberi olsun bence dostum, sonra cebindeki tüm parayı kıza harcamak zorunda olursun saçma bi yemek için.

Biriyle sevgili olmanız için illa çıkma teklifi etmenize gerek yok. Zaman geçirdikçe ve yakınlaştıkça zaten sevgililiğe dönüşmüş olur her şey.

Bilgisayar başından kalkmayan, yüzü sivilce dolu klavye bilmişleri toplanmış hahahahah. Aklına ne eserse onu yap zaten seni isterse dağda da kabul eder denizdede çok kafa yormaya gerek yok basit iş.

Boşa kürek çekmek olur bu kıza teklif etmen. Kız senin dengin değil. Şansını deneyeceksen sadece sormanın yeterli olacağını düşünüyorum. Büyük ihtimal red yiyeceğin için boşa da masraf yapmamış olursun.

WhatsApp'tan Allah ne verdiyse yürü.

Öncelikle sevgili olmak merdiven çıkmak gibidir. Önce tanışacaksın. Sonra arkadaş olacaksın. Samimiyetini artıracaksın ve arkadaşlık basamağından kanka basamağına çıkacaksın. Ardından bir zaman sonra bir bakmışsın sevgili olmuşsunuz. Direk çat pat sevgili olmuyor beyler. 5-6 sene uğraşman lazım tanıman lazım. Ben 8 sene takıldım sevdiğim kızla ama işte cesaret edip seni seviyorum demediğim için gitti. Şimdi yine uğraş bir 8 sene daha Neyse dediğim gibi basamak basamak yürüteceksin ilişkiyi. Sevdiğin kızla önce arkadaş sonra kanka sonra sevgili belki kim bilir evlenmiş olacaksın Önce tanı ona göre hareket et. Çiftler birbirlerini tanımalı ve eksik yönlerini görerek tamamlamalı

Öncelikle kızın sana karşı duygularından emin misin? Eğer kızın sana karşı duyguları arkadaşçaysa seni nazikçe reddedecektir.. (Ayvalıkta 20 tane yazlığın olsa bile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…