Kıza çıkma teklifi nasıl edilir?

Bilgisayar başından kalkmayan, yüzü sivilce dolu klavye bilmişleri toplanmış hahahahah. Aklına ne eserse onu yap zaten seni isterse dağda da kabul eder denizdede çok kafa yormaya gerek yok basit iş.

Efendi ol. Tanımadığın insanlar hakkında atıp tutma. Üslubunu düzelt sonra konuş.

Çoğunuz öylesiniz kardeşim fark etmez üslubumu bozmadım atıp tutmadım.

İçerlemiş gibisin eruhlu.

Aynen öyleyim. 186 boyum var 80 kiloyum yüzümde sivilce yok. Kız arkadaşımda oldu zamanında. Başkasını ezikleyerek kendini tatmin etmek kendinden başkasına zarar vermez. Adam eden olmamış seni gel abilik yaparım ben sana.

Aynen öyleyim. 186 boyum var 80 kiloyum yüzümde sivilce yok. Kız arkadaşımda oldu zamanında. Başkasını ezikleyerek kendini tatmin etmek kendinden başkasına zarar vermez. Adam eden olmamış seni gel abilik yaparım ben sana.

1.80 boy 93 kiloyum, 2 yüzücülük ve 3 yıldırda fitness yapıyorum. Sakalsızım Babyface'im. Abiliği ben sana yaparım kafa yorma fazla, ortaya laf attım hemen damladın yarana dokundum galiba gocunmuş gibisin bu kadar içerleme lafım direkt sana değil ortaya anlayan anlar diyeceğimde sende anlamışsın bu iyi bir şey.

1.80 boy 93 kiloyum, 2 yüzücülük ve 3 yıldırda fitness yapıyorum. Sakalsızım Babyface'im. Abiliği ben sana yaparım kafa yorma fazla, ortaya laf attım hemen damladın yarana dokundum galiba gocunmuş gibisin bu kadar içerleme lafım direkt sana değil ortaya anlayan anlar diyeceğimde sende anlamışsın bu iyi bir şey.

Ben lafımı esirgemem trollük peşinde olduğun belli kışkırtma insanları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı