1903umut
Femtopat
Ne açayım besiktastan? Beşiktaş’ın durumu ne olacak ya yazım mi ?Hemen isteği kabul ettiği gibi yazmak sence hızlı değil mi? 1 2 gün bekleyip yaz Beşiktaş falan varmış oradan açarsın bir şeyler.
Ne açayım besiktastan? Beşiktaş’ın durumu ne olacak ya yazım mi ?Hemen isteği kabul ettiği gibi yazmak sence hızlı değil mi? 1 2 gün bekleyip yaz Beşiktaş falan varmış oradan açarsın bir şeyler.
Ne açayım besiktastan? Beşiktaş'ın durumu ne olacak ya yazım mi?
Hocam kıza çok yazmak istiyorum.Kız çok kafa dengi biri değilse direkt friendzoneyi boylarsın diye yorumladım kıza kendini yüksek değerli bir erkek olduğunu göstermen lazım söylemeden.
1 kaç konu bıraktım aşağıya incelersin:
"Cinsel gerilim" kavramı ve kadın-erkek ilişkilerinde önemi
Bu konumda bu sefer spesifik bir soruya değil, dolaylı olarak bu kategoriyi takip edenlerin hakkında bilinçlenmesi gerektiği bir kavram üzerine duracağız. Gelin köftehorlar, "bir kız var" diye başlayan ve sonrasında "reddedildim" veya "kız benimle ilgilenmiyor" diye kıvranarak açtığınız...www.technopat.net
Hocam kıza çok yazmak istiyorum.
Ne yazayim ?Yapacak bir şey yok yaz o zaman.
Ne yazayim?
Bu sana kalmış bence story atana kadar falan bekle illa yazacağım diyosanda seni şurada görmüş olabilir miyim falan ne bileyim ilgi çekecek bir şeyler bul.
Tamam az sıkı durup yazacağım utanarak olmaz böyle olmazsa olmaz kızmı yok.
Aynen öyle o olmazsa daha çok kız var.
Beni gazlayamazlar ama sen gazladin bravo.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.