Kıza nasıl açılırım?

Dağda yaşamıyorsan kız seni neden birilerine dövdürsün? Eğer bunu yapma potansiyeli olan biriyse yanlış kişiye aşık olmuşsun.

Doğru söylüyorsun, kız öyle biri değil aslında dövdürtmez ama belki ailesine söyler diye korkuyorum.

7. sınıfım. Sesimin kalınlığı yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı gibi ama insanların tepkisine göre değişecek. Ailem "ayı sesli" diye çağırıyor beni.

Öyle değil, aslında bana bakıyor, onunla konuştuğumda utanıyor falan yanakları kıpkırmızı
Gözleri mavi. Benimki kahverengi.
Ama olsun, kahverengi de güzeldir. Güneşte durduğumda bal rengine dönüşüyor.

Bence sesinin kalın olması iyi bir şey. Benim de kalın, arkadaşlar kıskanıyor ben de gurur duyuyorum.

Aynen öyle. Bende de aynı şey oluyor, herkes kıskanıyor.

Kızın saçları çok hoşuma gidiyor bu arada, The Queen's Gambit'teki kızın saçları gibi

Ama kız çok güzel beni reddeder bence ama beni sempatik buluyor çok kibar beyefendi biriyim küfürü falan sevmiyorum eskiden sövüşcüydüm

Ben sevginizin tek taraflı olduğunu düşünmüyorum.
Not: Moral vermek için yazılmış bir mesajdır.

Kardeş, arkadaşımız böyle yaparsa bence beklemediği sonuçlarla karşılaşabilir. Özellikle sınıftaki erkekler rahat bırakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…