- Makaleler
- 51
Dağda yaşamıyorsan kız seni neden birilerine dövdürsün? Eğer bunu yapma potansiyeli olan biriyse yanlış kişiye aşık olmuşsun.
Dağda yaşamıyorsan kız seni neden birilerine dövdürsün? Eğer bunu yapma potansiyeli olan biriyse yanlış kişiye aşık olmuşsun.
Sesinizin kalınlığından korkmayın, büyük ihtimal 8. veya 9. sınıfsınızdır. Benim de o zamanlar sesim kalındı ve kötüydü, konuşmaya utanırdım, herkes dalga geçerdi. Aldırmadım. Mektup yoluyla söyledim, sonra o da mektup yoluyla kabul etti. Sonra başka şehire taşındı, unuttum gitti. Açılın 2-3 dakika kendinizi rezil hissedeceksiniz ama hiç yoktan aklınızda kalmaz, gece rahat uyursunuz.
Seviyor mu belli değil sende. Direkt hocaya odaklanıyordur hoca bir şey dediğinde muhtemelen. Başka ne gibi davranışları var? Benimki gerçekten çok belli ediyordu ancak önceden ona teklif ettiğim için şu an arkadaş olarak görüyordur diye düşünmüştüm. Meğersem seviyormuş.
Bence sesinin kalın olması iyi bir şey. Benim de kalın, arkadaşlar kıskanıyor ben de gurur duyuyorum.![]()
Kardeş, arkadaşımız böyle yaparsa bence beklemediği sonuçlarla karşılaşabilir. Özellikle sınıftaki erkekler rahat bırakmazlar.Arkadaşlarının yanındayken gideceksin yanlarına kolundan tutarak en tenha köşe giderek sevdiğini söyleceksin.
Yaz, git yüzüne söyle en kötü bunu söylerken 1-2 dk utanırsın biter.
Zamanın varken açıl burada arkadaşın teki yokluğa gitti bir anda. Kız da severken açılmadı 2 ay sonra açıldığında kızın erkek arkadaşı vardı.
Ayrıca kalın sesin ne kötü yanı var? Güvensizlik oluşmasın, kız gibi incecik sesin yok ya.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.