Beklentiye girerek gitmesin anlamında, nasıl böyle bir anlam çıkardın yazdığım şeyden? Pozitif beklentiyle gidersiniz üzülen taraf siz oluyorsunuz.Kızın karşısına ağlayarak mı çıksın?
Beklentiye girerek gitmesin anlamında, nasıl böyle bir anlam çıkardın yazdığım şeyden? Pozitif beklentiyle gidersiniz üzülen taraf siz oluyorsunuz.Kızın karşısına ağlayarak mı çıksın?
Hocam, bunu kimse bilemez, herkesin karakteri farklıdır. Mesela bizim arkadaş reddedildi, hala seviyordu, şu an sevgililer. Hocam, hem reddedilmek size güç kazandırır ve tecrübeli olursunuz. Açılmazsanız daha kötü olursunuz. En iyisi söyleyin gitsin.Derslerde hoca ne zaman Oğuzhan dese birden kafasını kaldırıyor. Onunla konuştum mu böyle elleriyle işaret dili falan bir şeyler yapıyor. Sence seviyor mudur?
Emin misiniz hocam?
Bu kadar pozitif bir hava ile gitmemesini tavsiye ederim.
Kanka ben arkadaş beklenti ile gitmesin diyorum özgüvenle ne alakası var? Tabii kendinden emin olarak gitmeli. Beklentiye girince üzülebiliyor insan. Ben en kötüsüne hazırlandığıma inanarak açılmama rağmen yine de koymuştu.Özgüven her zaman iyidir sınır aşılmadığı sürece.
Kardeşim ben bir kızı 1,5 yıl sevdim çok aşırı utandım ama deli gibi seviyordum utangaçlıktan söyleyemiyordum benden bile tipsiz ve şerefsiz birisi kıza açıldı ve kız onunla birlikte oldu.
Eğer beklersen ve içten içe sevmeye devam edersen ileride açılırsen ve Red yersen daha çok üzülürsün.
Beklemeden söyle hiç üzülmemiş olursun eğer beklersen üzülürsün.
O zaman benim gibi sevdiğin kızı başka birinin almasına göz yumacaksın.Söyleyecek kadar özgüvene sahip değilim![]()
Çok seviyorum. Sesim kalın ergenlikten dolayı, ondan da utanıyorum. Nasıl açılmalıyım kıza bilemiyorum. Reddetse bile içimde kaldıkça kötüleşiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.