Yüksek bir ihtimalle red yiyeceğim çünkü bugûne kadar bana yüz vermeyip başkasına bakıyordu
Yüksek bir ihtimalle red yiyeceğim çünkü bugûne kadar bana yüz vermeyip başkasına bakıyordu
Olsun hocam boş verin daha iyileri çıkar boş verin.Edit: Red yedim.
Edit: Red yedim.
Demekki kıymetini bilmiyor Next'le baksın sen değer verilecek adammışsın dostum.
Olsun hocam boş verin daha iyileri çıkar boş verin.
Hocam aslında nereden bakarsanız bu cok koydu çünkü bays değer verdiğim birisiydi. Gönül isterdi ki olsun ben gene de kendisini beklerim. Benim hatam olmadğını ve iyi olduğumu da dedi. Ama gene de olmadı hocam.
Hocam aslında benim istediğim daha iyisi yerine kendisinin çıkması. Umarım bir gün beni kabul edebilir.
Hocam aslında nereden bakarsanız bu cok koydu çünkü bays değer verdiğim birisiydi. Gönül isterdi ki olsun ben gene de kendisini beklerim. Benim hatam olmadğını ve iyi olduğumu da dedi. Ama gene de olmadı hocam.
Hocam aslında benim istediğim daha iyisi yerine kendisinin çıkması. Umarım bir gün beni kabul edebilir.
Hocam koyacak bir şey yok aslında sizin değerinizi o görememiş sizin degerinizden ziyade deger verip görmek istemeyen birine de ulaşmanız imkansiz.
Ek olarak geçen dönem benzer bir durum yasadim ve hala atlamıyorum cunku cok seviyordum çevremdeki insanlar bu durumu aşırı garipsiyor. Bana sorarsan garipsenecek bir şey de yok cunku insanin doğası bu kitap bile var insan ne ile yaşar diye.
Benim hatam olmadğını ve iyi olduğumu da dedi.
Ah be kardeşim. Cesaretin için tebrik ederim öncelikle. Sana karşı olan ifadesinin meali bambaşka. Paralı bir bad boy karşısında dibi düşer şaşırır kalırsın. En kralı yaşandı...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.