Kıza yumruk atma anısı

Ben olsam, 1 değil 2 yumruk atardım. Dişleri çatlasın. Cinsiyeti dişi diye fazla hakkı yok maalesef. Ben acımam. Sonra başıma ne geliyorsa gelsin. Milletin arasında kendimi alçak durumuna düşüremem. Ülkede kızlara karşı bir zaaf var. Zaaf demeyeyim de torpil gibi bir şey var. Bir kız ortalıkta "Beni taciz ettiler!" diye bağırsa, birisi etmemiş olsa bile kızı savunurlar. Ülkede feministlik ve cahillik var maalesef. Kız neyse erkek de o. O sana mı vurdu? Yapıştıracan bir tane ağzının ortasına. Bir daha karışıyor mu bak. Benim arkadaşın okulunda bedenci bile feministlik yapıyormuş. Artık azdı iyice bu olaylar.

Bizim memlekette kızlara ayrı ilgi var hele hele okulda öğretmen kıza 2-3 kelime söylüyor erkeğe geldimi 40 kelime söylüyor. Kız vuruyor bir şey yok erkek vuruyor var.
Malesef ki öyle benimde başıma bir olay gelmişti kızlar bizi şikayet etmişti bir olaydan ötürü sonra müdür yardımcısı bizi çağırdı ve tutanak imzalattırdı sonra ise aynı olay bizi şikayet eden kızların başına geldi bu sefer biz şikayet ettik. Müdür yardımcısı çağırdı kızları bizde sevindik onlar da tutanak yiyecek diye. Hoca kızlar içeri girer girmez tamam size iftira atılmış gidebilirsiniz demiş bas bayağı çok sinir olmuştum. Üzerine kızlara kızmamışlar bile yani direk gönderdiler sınıfa. tabii erkek olunca ayıp kız olunca iftira.

Malesef ki öyle benimde başıma bir olay gelmişti kızlar bizi şikayet etmişti bir olaydan ötürü sonra müdür yardımcısı bizi çağırdı ve tutanak imzalattırdı sonra ise aynı olay bizi şikayet eden kızların başına geldi bu sefer biz şikayet ettik. Müdür yardımcısı çağırdı kızları bizde sevindik onlar da tutanak yiyecek diye. Hoca kızlar içeri girer girmez tamam size iftira atılmış gidebilirsiniz demiş bas bayağı çok sinir olmuştum. Üzerine kızlara kızmamışlar bile yani direk gönderdiler sınıfa. tabii erkek olunca ayıp kız olunca iftira.
Hocam arkadaşlarınla neden müdüre girişmedin? 🙁

Cok kız var Türkiye'de. Ben anlamadım, o kadar kız var nasıl bu kadar abaza olunabilir?

Arap kültürü ve baskı ile alakalı. Genel olarak her iki cinsiyete de küçüklükten itibaren bir takım gerici düşünceler öğretiliyor. Erkeklerle dolaşma çok günah, erkeklerin yanında fazla durma çok ayıp, erkek dediğin öyle kibar olmaz, erkek adam böyledir vurdu mu oturtur gibi şeyler söylüyorlar insanlar çocuklarına. Bunun sonucu olarak da çocuklar büyüyünce karşı cins ile iletişim kurmakta sorunlar yaşıyor.

Yağmurlu bir gün arkadaşlarımla okul yanlarında gezerken arkadaşımın tanıdığı bir kız gelip bana sataşmıştı, ilk başta takmadım güldüm geçtim, sonra yine sataştı, geldi bu sefer şemsiyeyle vurdu. Bu sefer ben kızı ittirmeye başladım. Hain arkadaşlarım o sırada anca izliyordu. Bu sefer orada bana küfredince sinirlen kıza sol kroşe attım. Sonra kaçıyoruz tabii kıza vurdum korku büyük ağzından kan geliyor. Ertesi sabah biyoloji hocamız beni çağırmıştı, anladım tabii o olay sebebiyle olduğunu. Biyoloji hocamız kızları çok ayrı tutardı ya, başladı bana saydırmaya. “ona yumruk atamazsın sen nasıl yaparsın?“ tarzı cümleler kurdu. Sonra ben kendimi savununca bana yükseldi, sonra velileri çağırdık. Sağ salim cezasız atlattık. Ama veliler gelmeseydi ben orada okkalı bir tokat yiyecektim o kesin.😀😃
Bir bu konuya bakıyorum birde bunu okuduğum sitenin adına...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı