Kızdan ümidi kesmeli miyim?

Yok be hocam kızla iyi anlaşıyorduk. Hiç üzdüğümü düşünmüyorum. Hiç kırmadım onu.
Hocam hem reddettim diyorsunuz hemde hiç üzmedim diyorsunuz, siz hiç reddedildiniz mi, o duyguyu tattınız mı sizin yüzünüzden depresyona bile girmiş olabilir, kız belkide ben çektim şimdide o çeksin diye düşünüyor bile olabilir.

Kızlar süründürmeyi sever.

Hocam hem reddettim diyorsunuz hemde hiç üzmedim diyorsunuz, siz hiç reddedildiniz mi, o duyguyu tattınız mı sizin yüzünüzden depresyona bile girmiş olabilir kız belkide ben çektim şimdide o çeksin diye düşünüyor bile olabilir.

Kızlar süründürmeyi sever.
Hocam reddedildim tabii 1 kere. Ama reddetmek gibi bir şey değildi bu. Sıcak bakmıyorum dedim. Seni sevmiyorum demedim.

Yine kız konusu, yine kahkahalar havada uçuşuyor.

Mizah Seviyesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tetikte bekle mesajlarını doğru bulmuyorum. Kız zaten senle arkadaş olmak istediğini belirtmiş, bu senin için sorun olmuyorsa arkadaş olarak devam etmelisin. Eğer gerçekten sadece sevgili olabileceğin biri olarak görüyorsan da iletişimini kesmelisin ve yoluna devam etmelisin, karşına başka insanlar da çıkacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı