Kızı tekrardan aranmalı mıdır?

Kanka % olarak çok yüksek böyle. Herkes bir hayatını gözünün önüne getirsin, hep Fluumanın yaptığı gibi kızları darladık, sürekli peşinden koştuk. Sonuç? Sıfır. Demek ki hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç bekliyoruz. Artık bazı şeyleri farklı yapmak lazım demek ki. Benim aldığım izlenim şu, Fluuman kızı hemen arar ve buluşma davet ederse alacacağı cevap "Yaaa fluuman kusura bakma hafta sonu kızlarla plan yaptık. Haftaya ayarlarız olur mu?" ya da buna benzer bir şey işte. Yani şu anki cevaplara göre kızı darlamak %100 kayıp demek. Darlamaz cool çocuğu oynarsa bir şans olabilir.
Öyle bir dedin ki aramaktan korktum şu an gerçekten ya. İkileme düştüm iyice. Ya kız kendi kendine dün uyuduğum için gelmem dedim ama bugün neden arayıp çağırmıyor adama bak ya diyip gıcıklanırsa ? İşte ikilem.
 
Öyle bir dedin ki aramaktan korktum şu an gerçekten ya. İkileme düştüm iyice. Ya kız kendi kendine dün uyuduğum için gelmem dedim ama bugün neden arayıp çağırmıyor adama bak ya deyip gıcıklanırsa? İşte ikilem.

Şimdi sen kızdan hoşlanıyorsun diye gözünde kızı büyütüyorsun bak. Sen davetini ettin reddetti. Şimdi onun seni davet etmesi gerekmez mi? Empati kur. Birisi seni davet etse, sen uyuyorum desen gitmesen ve üstüne bilemiyorum yaaa desen. Sonraki gün, ya kız da çağırdı gidemedik, bugün ben davet edeyim demez misin?
 
Öyle bir dedin ki aramaktan korktum şu an gerçekten ya. İkileme düştüm iyice. Ya kız kendi kendine dün uyuduğum için gelmem dedim ama bugün neden arayıp çağırmıyor adama bak ya diyip gıcıklanırsa ? İşte ikilem.

Ara yine aynı şekilde davranırsa bir daha aramazsın kaybedecek bir şeyin yok zaten. Bu kadar kafaya takılacak bir durum değil.
 
Şimdi sen kızdan hoşlanıyorsun diye gözünde kızı büyütüyorsun bak. Sen davetini ettin reddetti. Şimdi onun seni davet etmesi gerekmez mi? Empati kur. Birisi seni davet etse, sen uyuyorum desen gitmesen ve üstüne bilemiyorum yaaa desen. Sonraki gün ya kız da çağırdı gidemedik bugün ben davet edeyim demez misin?
Harbiden doğru ama bunlar kız ve Türk kızı. Yani böyle düşünür mü bilmiyorum. Biliyorsun arkadasındam koşmak da gerekiyor diyor bazı tecrübeli insanlar. O yüzden ne yapsam bilmiyorum işte. Senin dediğin de mantıklı benim sana dediğim şey de. En iyisi yarın bekleyip pazar aramak ya da pazartesi aramak sanki. Sence ? Okulda muhabbet edey diye bir şey yok çünkü haftada iki gün okul var. 5 gün evdeyiz. Salı ve cuma okul var. Nasıl muhabbet olacak.
Ara yine aynı şekilde davranırsa bir daha aramazsın kaybedecek bir şeyin yok zaten. Bu kadar kafaya takılacak bir durum değil.
Yarın bekleyip pazar arayım ama demi
 
Harbiden doğru ama bunlar kız ve Türk kızı. Yani böyle düşünür mü bilmiyorum. Biliyorsun arkasından koşmak da gerekiyor diyor bazı tecrübeli insanlar. O yüzden ne yapsam bilmiyorum işte. Senin dediğin de mantıklı benim sana dediğim şey de. En iyisi yarın bekleyip pazar aramak ya da pazartesi aramak sanki. Sence? Okulda muhabbet edelim diye bir şey yok çünkü haftada iki gün okul var. 5 gün evdeyiz. Salı ve cuma okul var. Nasıl muhabbet olacak.

Yarın bekleyip pazar arayım ama değil mi?
Dostum sürekli ararsan dakika başı gibi bu iş olmaz. Söylüyorum sana. Hem neden sürekli dışarı davet ediyorsun?
 
Yüz yüze derse hiç katılmamıştım bugün gidene kadar. Zaten geçen cuma ve bu salı yüz yüze oldu. Haftada iki gün yani. Kızla perşembe günü gruptan haberleşip PDF çıkarmaya gidelim mi dedim, o da tamam deyip geldi. Bayağı gezdik, eğlendik, iyi samimi olduk. Bugün okulda ise hiç pas vermedi. Ben kendisine ne yapıyorsun deyip el uzattım, o da elini verip iyiyim sen dedi. Neden hiç konuşmadı anlamadım. Sınıfta da kimseyle samimi değildi zaten ve bana da buluştuğumuzda çok arkadaş sevmiyorum demişti ama iyi eğlenmiştik bana iyiydi yani. Bugün akşam aradım, "dışarıdayım, gel istersen, yarın tatil, iyi olur." dedim ama yatıyormuş galiba çünkü sesi öyleydi gerçekten. Bilmem ki ya dedi, sonra yok ya gelmeyim dedi. Ben de yatıyor muydun, dedim gülerek, o da gülerek evet dedi. Sonra haberleşiriz o zaman dedim, o da tamam dedi kapattık. Yarın kızı yine arayım mı, yoksa pazarı mı bekleyim ya da onun mu aramasını bekleyeyim? İyi bir tavsiye verin, gerçekten kızdan çok hoşlanıyorum. Sürekli aklımda ya.

Aynen ara şöyle de gülü dikeniyle seni bikiniyle gel gir koynuma gözlerin beni yakıyor ben oldum ammâ dudaklarım bal yanakların al de (kessinlikle ironidir şaka amaçlıdır sakın bunu yapma hayatın kararır)
 
Dostum taktik teknik zırt zurt kasmaaaaa.
Hoşlandığın için davranma şekli arama normal bir insana nasıl davranıyorsan öyle davran. Dün hasta olan insan bu günde hasta en az 1 hafta hasta. Her gün arayıp dışarı çıkalım mı dersen darlarsın.
Yarın yaz bi nasıl olsun iyi misin hastaydın bir ihtiyacın var mı sonra iki sohbet muhabbet baktın akıyor muhabbet devam baktın akmıyor yavaşladı yazmaları sende yavaş yaz biraz empati kursun 😂 sonra gece 11 -1 arası bi iyi geceler mesajı kaafi.
 
Dostum taktik teknik zırt zurt kasmaaaaa.
Hoşlandığın için davranma şekli arama normal bir insana nasıl davranıyorsan öyle davran. Dün hasta olan insan bu günde hasta en az 1 hafta hasta. Her gün arayıp dışarı çıkalım mı dersen darlarsın.
Yarın yaz bir nasıl olsun iyi misin hastaydın bir ihtiyacın var mı sonra iki sohbet muhabbet baktın akıyor muhabbet devam baktın akmıyor yavaşladı yazmaları sende yavaş yaz biraz empati kursun 😂 sonra gece 11 -1 arası bir iyi geceler mesajı kaafi.

Hasta değildi kız. Yatıyormuş ben aradığımda ve sesi gerçekten uykuluydu. Yatıyor muydun dedim gülerek o da evet dedi gülerek. Yarın arayıp buluşalım mı desem darlar gibi görünür diyorsan e kız aramazsa 3-4 gün sonra yine arayacağım napıyosun diye o zaman darlamış olmayacak mıyım? Kafalar karışık. Normal bir insana nasıl davranıyorsan davran dedin ya diğer normal kız arkadaşlarımı hep kafama göre aradım gelebilirlerse geldiler gelemezlerse gelmediler. Sonra onlar da arayıp yazmaya başladı sonradan. O yüzden yarın aramasam bile pazar arayım diyorum. Sence yarın mı arasam hemen sıcağı sıcağına? Dün erkenden yatmışsın ya ben zor uyuyorum hasta değildin değil mi falan diye arasam nasıl olur?
 

Geri
Yukarı