Şu an o kızdan ben de tiksindim kanka muhtemelen büyük bir hatadan döndün.Sevdiğim kızın başkasına aşık olduğunu öğrenince şok oldum fakat Neşet Ertaş'a boş dedikten sonra tiksindim.
Şu an o kızdan ben de tiksindim kanka muhtemelen büyük bir hatadan döndün.Sevdiğim kızın başkasına aşık olduğunu öğrenince şok oldum fakat Neşet Ertaş'a boş dedikten sonra tiksindim.
? Sadece komik geldi bana.Konuyaifadesini bırakan arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum. @GoDd1
Neşet Ertaş kırmızı çizgimdir. Onu geçtim vefat etmiş çok değerli bir sanatçı ile böyle konuşamaz. İyi yapmışsın.Sevdiğim kızın başkasına aşık olduğunu öğrenince şok oldum fakat Neşet Ertaş'a boş dedikten sonra tiksindim.
arkanıza yaslanın ve dinleyin.Tavsiyeye açığım her zaman unutmak için herşeyi yapabilirim
Salak olduğundan eminim daha hiç konuşmadığı birine aşık olmuş fakat ne desem boş.
Konuyaifadesini bırakan arkadaşlarıma selamlarımı iletiyorum. @GoDd1
Dersleri falan salmıştım iyi oldu bu işin bittiği şükür edecek duruma geldim.Aşık olmayı hayatım boyunca dezavantaj olarak gördüm. Zaman gelip geçtikçe neden böyleydim diyerek hatırlayıp, utanacağın şeyleri yapma dostum. Okul zamanında aşık olmak kendi yoluna taş koymaktır, gözün aşkta değil derslerinde olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.