Bunun karşılaştırmasını yapmak doğru değil bence oradaki depremzedelerin bu durumlara düşmesi doğru değil.Siz bir de Asker'de kışla yemeği yiyin de göreyim sizi.
Ne alaka birader ne alaka? En ufak bir alaka kuramıyorum. Birisi askeriye yemeği askerlerin normal rutinde yediği diğeri evini, yurdunu ve her şeyini kaybeden yiyecek aş bulamayan depremzedelerin. Ne alaka yani?Siz bir de Asker'de kışla yemeği yiyin de göreyim sizi.
Asker insan değil mi?Ne alaka birader ne alaka? En ufak bir alaka kuramıyorum. Birisi askeriye yemeği askerlerin normal rutinde yediği diğeri evini, yurdunu ve her şeyini kaybeden yiyecek aş bulamayan depremzedelerin. Ne alaka yani?
Max koyun yorum. Askerin hayatı ve yaşadıkları başka. Kendi yemeğini bile seçebilecek durumdalar. Deprem bölgesinde gıda alacak market bile bulamıyorsun adam akıllı kalkıp bir de şöyle böyle diyorsun. Askerin yaşamıyla depremzedeninki bir mi? Ayrıca ben askerler kötü yemek yesin falan demedim yukarıda bir arkadaş alakasız şekilde "Siz bir de askerlerin yemeğini görün ehğ ehğ" demesinden dolayı ne alaka dedim. Ayrıca hastane personelinin de askerin de alternatifi var ama depremzedenin yok anlayın şunu.Asker insan değil mi?
Beğenmeyenin parası çoktur de beğenmiyordur.
Hastane yemekleri de hem hastalara, hem çalışanlara bir. Ama sağlıklı olduğu için ve hastaların hassasiyeti dikkate alınarak o şekilde pişiriliyor. Bir kaç gün önce acil'deysim ve Hastane personelinin bir kısmı yemekleri beğenmemiş ve dışarıdan kuriyer ile getirtmiş ti.
Peki, gerçekten kötü müymüş Kızılay'ın dağıttığı yemekler? Evde yediğimiz yemeklerden farklı mıymış? Kara propaganda mı?Max koyun yorum. Askerin hayatı ve yaşadıkları başka. Kendi yemeğini bile seçebilecek durumdalar. Deprem bölgesinde gıda alacak market bile bulamıyorsun adam akıllı kalkıp bir de şöyle böyle diyorsun. Askerin yaşamıyla depremzedeninki bir mi? Ayrıca ben askerler kötü yemek yesin falan demedim yukarıda bir arkadaş alakasız şekilde "Siz bir de askerlerin yemeğini görün ehğ ehğ" demesinden dolayı ne alaka dedim. Ayrıca hastane personelinin de askerin de alternatifi var ama depremzedenin yok anlayın şunu.
Gayet kötüydü ve birçok tanıdığım yemeklerden sonra ciddi sindirim rahatsızlıkları geçirdi. Ayrıca askerin yaşadığıyla depremzedeyi hala bir tutman komik. Birisi normal ve rutin hayata sahip olan bir askeri er diğeri ise yiyecek aş bile bulamayan evini memleketini kaybeden depremzede. Sen aralarında bir alaka kurabiliyor musun? Ben asker önemsiz demiyorum kaldı ki alaka yok diyorum bu konu için.Peki, gerçekten kötü müymüş Kızılay'ın dağıttığı yemekler? Evde yediğimiz yemeklerden farklı mıymış? Kara propaganda mı?
Benim askerde seçeneğim yoktu. Sen askerliğini yaptın mı peki? Kışladan çıkıp Restoran'a gidemiyorsun. Artık kışlalar tatil kampına dönmemişse.
Kendin tadına baktın mı? Duyduklarından öte bir değerlendirme mi?Gayet kötüydü ve birçok tanıdığım yemeklerden sonra ciddi sindirim rahatsızlıkları geçirdi. Ayrıca askerin yaşadığıyla depremzedeyi hala bir tutman komik. Birisi normal ve rutin hayata sahip olan bir askeri er diğeri ise yiyecek aş bile bulamayan evini memleketini kaybeden depremzede. Sen aralarında bir alaka kurabiliyor musun? Ben asker önemsiz demiyorum kaldı ki alaka yok diyorum bu konu için.
Depremi Malatya’da yaşayan ve sonrasında memleketini kaybeden biriyim, evet baktım.Kendin tadına baktın mı? Duyduklarından öte bir değerlendirme mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.