Kizimin ilk yagli boya calismalari

5-6 olsun. İnanın soldaki resme bayıldım.
8 yasinda kizim :)
Yeni fark ediyorum da hiçbir şeye ilgim yokmuş. Odun geldim odun gidiyorum.
Merak etmeyin yalniz degilsiniz zira ben de öyleyim, en azindan sizin gibi bunun farkindayim :)
Sen ne yapıyordun kızının yaşındayken mesela?:kararsız:
Bizim mahallenin apacileriyle komsularin agacindan yenidünya (musmula), erik, cagla, nar caliyorduk. Ihtiyactan degil yani o zaman kimsenin Bilgisayari yoktu ahahaha... :)
Vallahi güzel çizmiş, yeteneği var. Gereken desteği sağla abi
Sagliyorum lojistik olarak 50 tane tahtali duvar kagidi ismarladim, yarin gelir sanirim :)
Ellerine sağlık. :D Allah sizlere bağışlasın abim.
Baba, ogul ve kutsal ruh adina Amen :)
Benim daha yazılarım zor okunuyor, okunmuyor :sıkıldım:
Ben okuyorum, sikinti yok :)

Maşallah 2.resim baya iyi olmuş.Çeteleyi tutan arkadaşlar oraya benide işaretler misiniz bende çizemem bunu :)

@Neşeli Enginar Bizde tatlı nar çalardık. Daha olmasına çok olurdu ama tatlı olduğu için yeniliyordu. Aslında çalmamıza gerek yoktu. Çünkü herkesin bahçesinde olurdu. Ama işte o zaman öyleydi.

Sonra mısır çalardık. Onu pişirmeye çalışırdık:penguen: Erik falan bunları zaten saymıyorum.

Almanya da zillere basıp kaçan çocuklar var mı? Biz küçükken çok yapardık:kararsız: Herkes sırasıyla farklı apartmanların zillerine basardı:cool:

Bundan önce böyle bir konunuz daha vardı sanırsam:) Kızınız bayağı geliştirmiş kendini, yetenekli. Belki gelecekte ressam olur ne dersin abi?
ross.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı