Kızın amacı nedir?

xvyz

Femtopat
Katılım
2 Aralık 2023
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Okulda bir kız var ondan hoşlanıyorum ve beni en yakın arkadaşı gibi görüyor. Her zaman bunu insanlara söylüyor ama nedense hiç arkadaşmışız gibi değil. Yanıma geliyor fazladan dokunuyor mesela sırtımı sıvazlıyacak tamam mı bunu hep uzatarak yapıyor 10 sn falan ya da durmadan tripler atıyor. İlgi görmediğinde ise çok sıkıntı çıkarıyor bir sıkıntıda yıllar önce bir kızı seviyordum ama ondan sonra çok değişti. Onu sevmemeye başladım ve bu kız hala daha o kızı sevdiğimi sanıyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda bir kız var ondan hoşlanıyorum ve beni en yakın arkadaşı gibi görüyor. Her zaman bunu insanlara söylüyor ama nedense hiç arkadaşmışız gibi değil. Yanıma geliyor fazladan dokunuyor mesela sırtımı sıvazlıyacak tamam mı bunu hep uzatarak yapıyor 10 sn falan ya da durmadan tripler atıyor. İlgi görmediğinde ise çok sıkıntı çıkarıyor bir sıkıntıda yıllar önce bir kızı seviyordum ama ondan sonra çok değişti. Onu sevmemeye başladım ve bu kız hala daha o kızı sevdiğimi sanıyor.

Aynı davranışları sergileyen bir kız tanıyorum. Tavsiyem bu tiplerden uzak dur seni ilgiye aç olduğunda kullanırlar hoşlanmanı isterler sen hoşlanırsın düşünürsün fakat kızın aklının ucundan bile geçmezsin yani kısacası sadece ilgi almak için yaklaşan bir kız.
 
Çözmeye çalışarak vakit kaybetme. Kızların söylediklerine değil davranışlarına bakmak gereklidir. Net bir dille arkadaş aramıyorum deyip farklı kızlara yönel. Seninle ilgileniyorsa zaten seni kaybetmemek için daha fazla yaklaşacaktır. Eğer ilgilenmiyorsa zaten umrunda olmazsın.
 

Geri
Yukarı