Kızın ayak bakımına maaşım gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahkeme aç iş biraz uzar ama ailesine ulaş eğer vermezlerse mahkeme aç basit dolandırıcılık suçu 5237.

Dostum 60k adamın aylık maaşı hepsi gitmiş mahkemeye başvur diyorsun mahkeme uzadıkça uzayacak olayı kısaca çözmeye çalış çözülmezse mahkemeye git.

Arkadaşlar, mahkeme vs. diyorsunuz da mahkemede bunu nasıl kanıtlayacak? Kanıtlayabilmesi için IBAN'dan parayı göndermeliydi ya da senet vs. yapmalıydı. IBAN açıklamasına da X-X-X tarihinde ödenilecek olması üzere borç olarak verilmiştir yazmalıydı. Eğer onu da yazmamışsa nasıl alacak bu parayı?

60K Kazanıyorsun ve 60K'nın hepsini veriyorsun. Kızın bir suçu yok, suç sende. Ayrıca karşılayacağını söylemiş.
Bir süre bekleyecem karşılamassa ailesine durumu anlatacam eğer olumlu bir cevap alamassam son çare mahkeme artık

Ayda yaklaşık 60k kazanıyorum. Geçen kız arkadaşım maaşı istedi çok önemli olduğunu söyledi bayağı üzgün gözüküyordu, daha sonra karşılayacağını söyledi, herhalde babasının borcunu falan kapatmak için istedi diye düşündüm, güvendim verdim. Daha sonra öğrendim ki 60K'yı sırf ayak bakımına harcamış. Pedikür oje taban, nasır temizleyici vs. benim kafa tabii attı. Kıza bayağı bağırdım çağırdım şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım sizce?

Vallahi ne diyeyim geçmiş olsun sen ailesine ulaşmaya bak.

Vallahi 2 yıllık ilişkimiz vardı böyle saçma bir şeyi bende beklemiyordum. 60klık ayak bakımı mı olur arkadaş. Babasının çok borcu olduğunu biliyordum onun için istemiştir diye vermiştim. Babasınıda yakından tanırım bayağı muhabbetimiz vardı.

2yıl çok fazla değil dostum 3 yıllık dostum 300TL'lik kupon için sattı ne diyorsunuz :D

Ayda yaklaşık 60k kazanıyorum. Geçen kız arkadaşım maaşı istedi çok önemli olduğunu söyledi bayağı üzgün gözüküyordu, daha sonra karşılayacağını söyledi, herhalde babasının borcunu falan kapatmak için istedi diye düşündüm, güvendim verdim. Daha sonra öğrendim ki 60K'yı sırf ayak bakımına harcamış. Pedikür oje taban, nasır temizleyici vs. Benim kafa tabii attı. Kıza bayağı bağırdım çağırdım şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım sizce?
Parayı ayak fotoğrafı satarak kazanıp geri ödeyecek sanırım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı