- Makaleler
- 49
Bi' bardak soğuk su iyi gider. Dolandırılmışsın.Ne yapmalıyım sizce?
Bi' bardak soğuk su iyi gider. Dolandırılmışsın.Ne yapmalıyım sizce?
Mahkeme aç iş biraz uzar ama ailesine ulaş eğer vermezlerse mahkeme aç basit dolandırıcılık suçu 5237.
Bir süre bekleyecem karşılamassa ailesine durumu anlatacam eğer olumlu bir cevap alamassam son çare mahkeme artık60K Kazanıyorsun ve 60K'nın hepsini veriyorsun. Kızın bir suçu yok, suç sende. Ayrıca karşılayacağını söylemiş.
Ayda yaklaşık 60k kazanıyorum. Geçen kız arkadaşım maaşı istedi çok önemli olduğunu söyledi bayağı üzgün gözüküyordu, daha sonra karşılayacağını söyledi, herhalde babasının borcunu falan kapatmak için istedi diye düşündüm, güvendim verdim. Daha sonra öğrendim ki 60K'yı sırf ayak bakımına harcamış. Pedikür oje taban, nasır temizleyici vs. benim kafa tabii attı. Kıza bayağı bağırdım çağırdım şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım sizce?
Vallahi 2 yıllık ilişkimiz vardı böyle saçma bir şeyi bende beklemiyordum. 60klık ayak bakımı mı olur arkadaş. Babasının çok borcu olduğunu biliyordum onun için istemiştir diye vermiştim. Babasınıda yakından tanırım bayağı muhabbetimiz vardı.
Bir süre bekleyeceğim karşılamazsa ailesine durumu anlatacağım eğer olumlu bir cevap alamazsam son çare mahkeme artık.
Parayı ayak fotoğrafı satarak kazanıp geri ödeyecek sanırımAyda yaklaşık 60k kazanıyorum. Geçen kız arkadaşım maaşı istedi çok önemli olduğunu söyledi bayağı üzgün gözüküyordu, daha sonra karşılayacağını söyledi, herhalde babasının borcunu falan kapatmak için istedi diye düşündüm, güvendim verdim. Daha sonra öğrendim ki 60K'yı sırf ayak bakımına harcamış. Pedikür oje taban, nasır temizleyici vs. Benim kafa tabii attı. Kıza bayağı bağırdım çağırdım şimdi bir süredir konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.