Kızın elini tutabilir miyim?

Tamam yazıyorum yarın gel diye öğleden sonra şöyle yazacağım laf arasında;
"Bu arada istersen yarın öğleden sonra gel bana takılır bir şey yaparız :)" nasıl?
Oğlum çok saçma oldu be bir şeyler yaparız falan.
Böyle yazma, işte açıkla olayı virüsten dolayı dışarısı tehlikeli ve havalar sıcak istersen bize gelebilirsin deyip yapabileceğiniz şeyleri anlat.
Böyle yazarsan kız birdenbire ne oluyor der.

Tamam yazıyorum yarın gel diye öğleden sonra şöyle yazacağım laf arasında;
"Bu arada istersen yarın öğleden sonra gel bana takılır bir şey yaparız :)" nasıl?
Oğlum çok saçma oldu be bir şeyler yaparız falan.
''Yarın müsait misin? Bana gelebilir misin diyecektim? Film izleriz falan, vakti iyi değerlendiririz diye düşünmüştüm. Yemek yapmayı öğrenmek istiyorum, istersen beraber yapar ve öğreniriz'' nasıl sence?

Kız senle baya alay etmiş kankacım, ama sende hata yapmışsın neyse bir daha sormazsın öyle sorular. Ama sıkıntı yok sonuçta daha yeni başlamış ilişkiniz. Benim 7-8 aylıktı hep. İnsan bir süre sonra gerçek yüzünü gösteriyor ama bu kız şimdiden senle alay ettiğine göre bence az da olsa göstermiş oluyor bir bakıma neyse diyeceğim şu Ya irtibatı keseceksin, ya da öyle sorualr bir daha sormayacaksın. Çünkü ergen kızların nerdeyse hepsi böyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı