Kızla ilk buluşmada yanımıza kaç TL alınmalı?

Buluşmaya çıkacağı kişiyle önceden bir tanışmışlığı olur ki çıkar. Reddeceği biriyle niye çıksın? Birisi senin hoşuna gider ki onunla çıkarsın. Buluşma bunun için yapılır. Ben olsam şahsen böyle yapardım.

Ama hiç yüz yüze görüşmeyip internet üzerinden konuştularsa bunu bilemem. Aksi halde bu aşırı saçma bir şey. Vakit kaybı.
Valla hiç açıklayasım yok zaten bayağı zaman geçti üzerinden. Hala da konuşuyoruz zaten ama arkadaşız. Geçen de sevgilim oldu yaklaşık 1.5 ay kadar. Herhalde salı günü kavga ettik ağıza alınmayacak sözler söyledi. Ayrılalım deyince sıcağa bağlamaya çalıştı ama ben zaten kafada bitirmiştim. Güzel ilişkiydi hatta çok bağlıydı bana ama bazı sözlerden sonra hiç anlamı kalmıyor. Kısaca ileri yaşlarda yapmak daha mantıklı ergenlik yaşında yapılan sevgililikler sadece deneyim oluyor.

Buluşmaya çıkacağı kişiyle önceden bir tanışmışlığı olur ki çıkar. Reddeceği biriyle niye çıksın? Birisi senin hoşuna gider ki onunla çıkarsın. Buluşma bunun için yapılır. Ben olsam şahsen böyle yapardım.

Ama hiç yüz yüze görüşmeyip internet üzerinden konuştularsa bunu bilemem. Aksi halde bu aşırı saçma bir şey. Vakit kaybı.
Tanısmisligi olması hoşlanmasi gerektiği anlamına gelmiyor ki ya arkadaşça gidiyodur ya da yüzde yüz emin değildir sonuçta evlenmeye gitmiyor kahve içmeye gidiyor. Erkeklerin çoğu öyle yapıyordur zaten bir erkek 5-10 saniyede anlar birini beğenip beğenmeyecegini bu kızlarda böyle değil.

Valla hiç açıklayasım yok zaten bayağı zaman geçti üzerinden. Hala da konuşuyoruz zaten ama arkadaşız. Geçen de sevgilim oldu yaklaşık 1.5 ay kadar. Herhalde salı günü kavga ettik ağıza alınmayacak sözler söyledi. Ayrılalım deyince sıcağa bağlamaya çalıştı ama ben zaten kafada bitirmiştim. Güzel ilişkiydi hatta çok bağlıydı bana ama bazı sözlerden sonra hiç anlamı kalmıyor. Kısaca ileri yaşlarda yapmak daha mantıklı ergenlik yaşında yapılan sevgililikler sadece deneyim oluyor.
Her yasta öyle ki illa ayrılacaksın bir yerde. Şahsen ben uniye geçinceye kadar yapilmasini hiç mantıklı bulmuyorum ayak bağı oluyor.

Tanısmisligi olması hoşlanmasi gerektiği anlamına gelmiyor ki ya arkadaşça gidiyodur ya da yüzde yüz emin değildir sonuçta evlenmeye gitmiyor kahve içmeye gidiyor
Neyse dostum, sen farklı düşünüyorsun ben farklı düşünüyorum. Düşünceleri değiştirmeye çalışmanın bir mantığı yok. Konuyla ilgili daha fazla bir şey yazmak istemiyorum.

Ortamına göre değişir. Güzel bir restoranda yemek yiyecekseniz ve hesabı bölüşecekseniz diğer aktiviteler ile birlikte alkol olursa en az 2000-2500 lira gerekir. Yaşınız alkol için tutmuyor ve çok lüks bir restorana da gitmenize gerek yok, o durumda da sinema falan olmayacaksa 700-800 lira diyebiliriz. Kahve içecekseniz 500 lira da yeter.

Hesabı ödemenize gerek yok. Bölüşmek yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı