Kızla nasıl konuşulur?

Akışına bırakman gerektiğini ilişki için söylemedim. Genel olarak ergenlikte utangaçlık arttığı için bu tür sorunlar normal. Sosyalleşerek daha hızlı aşabilirsin.
Anladım hocam. Gün geçtikçe daha sosyal olmaya çalışıyorum. Umarım istediğim yere varırım.

Akışına bırakırsam hiçbir şey olacağa benzemiyor. O yüzden bir şey yapmam gerektiği kanısına vardım. En azından reddedilsem bile, keşke konuşsaydım demem. Kendime göre bir şey yapmam doğru olur dediğiniz gibi. Ama daha önce hiç yapmadığım için sadece biraz tavsiye istedim.

Aynen hocam. Sizce biriyle arkadaş olmak istediğimizi belli etmek için tam olarak nası davranmalıyız?
Biraz yakın davranman gerek ama yılışmadan. Telefon numarası varsa ordan da konuşma başlatılabilir. Daha önceden az da olsa muhabbetiniz olması gerek telefon olayı için. Telefonu yoksa önce normal bir şekilde havadan sudan konuşmaya başla. Kız sana karşı olan tavrını zaman ile belli edecektir.

Ah güzel kardeşim ah... Lise anılarım canlandı birden. Benim de böyle bir durumum vardı. Sen sen ol asla arkadaşlarına güvenme bu konuda. Ben güvenmiştim gidip kendisine ayarlamıştı kızı 😂😂. Sorularına gelecek olursak. Günümüzün veli nimeti olan sosyal medyayı kullanman daha sağlıklı olacaktır senin için. İlk başta sosyal medyadan konuşma başlatırsan yüz yüze ilerlemen daha kolay olacaktır. Ama gidip direkt konuşup tanışmaya çalışırsan o kalp atışını şimdiden duydum ben :)

Biraz yakın davranman gerek ama yılışmadan. Telefon numarası varsa ordan da konuşma başlatılabilir. Daha önceden az da olsa muhabbetiniz olması gerek telefon olayı için. Telefonu yoksa önce normal bir şekilde havadan sudan konuşmaya başla. Kız sana karşı olan tavrını zaman ile belli edecektir.
Evet telefon numarası var ordan konuşmayı düşünüyorum. Ama ilk olarak ne demem gerek, nasıl konuşma başlatırım pek emin değilim...

Ah güzel kardeşim ah... Lise anılarım canlandı birden. Benim de böyle bir durumum vardı. Sen sen ol asla arkadaşlarına güvenme bu konuda. Ben güvenmiştim gidip kendisine ayarlamıştı kızı 😂😂. Sorularına gelecek olursak. Günümüzün veli nimeti olan sosyal medyayı kullanman daha sağlıklı olacaktır senin için. İlk başta sosyal medyadan konuşma başlatırsan yüz yüze ilerlemen daha kolay olacaktır. Ama gidip direkt konuşup tanışmaya çalışırsan o kalp atışını şimdiden duydum ben :)
Arkadaş konusunda haklısınız. Pek öyle bir şey düşünmüyorum. Sosyal medya aracılığıyla konuşmak iyi olabilir ama ne diye konuşma başlatılır pek emin değilim.

Ders konularından gir. Okuldaki öğretmenler vb. Direkt nasılsın, merhaba gibi başlarsan ona sulandığını sanıp senden hemen soğuma ihtimali doğabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı