Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 19 Kasım 2020 #21 Ben de kız olsam ben de korkardım.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Kasım 2020 #22 Ban 1s Coming dedi: Ben de kız olsam ben de korkardım. Genişletmek için tıkla... Kız arkadaşımın benden korkması hoşuma gidiyor aslında.
Ban 1s Coming dedi: Ben de kız olsam ben de korkardım. Genişletmek için tıkla... Kız arkadaşımın benden korkması hoşuma gidiyor aslında.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 20 Kasım 2020 #23 Sen normal değilsin, tek söyleyeceğim bu. Birlikte olduğun kızlara üzülüyorum, sana değil.
Kryptonian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.731 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #24 Sen kafayi siyirmişin.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 20 Kasım 2020 #25 Trollük yapıyorsun sanki.
portakal hanim Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 118 Yer Harikalar Diyarı 20 Kasım 2020 #26 Konunun ciddi olmadığını düşünüyorum, çünkü böyle bir karakter kimse sevmez ve istemez. Niye isteyelim? İlişkide üstünlük kurmaya çalışmak; saçmalıktan ve narsistlikten başka bir şey değil. Kim durduk yere aşağılanmak ister ki hem?
Konunun ciddi olmadığını düşünüyorum, çünkü böyle bir karakter kimse sevmez ve istemez. Niye isteyelim? İlişkide üstünlük kurmaya çalışmak; saçmalıktan ve narsistlikten başka bir şey değil. Kim durduk yere aşağılanmak ister ki hem?
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 20 Kasım 2020 #27 portakal hanim dedi: Böyle bir karakteri kimse sevmez ve istemez. Saçma bir karakterin var, başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ezik olan kendisi haberi yok.
portakal hanim dedi: Böyle bir karakteri kimse sevmez ve istemez. Saçma bir karakterin var, başka bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Ezik olan kendisi haberi yok.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 20 Kasım 2020 #28 Gayet doğru bir karakter analizi yapıyor o zaman kızlar. Sonuçta sevgilisinin fotoğraflarını kaydedip ifşalamakla tehdit ederek şantaj yapan birisin.
Gayet doğru bir karakter analizi yapıyor o zaman kızlar. Sonuçta sevgilisinin fotoğraflarını kaydedip ifşalamakla tehdit ederek şantaj yapan birisin.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 20 Kasım 2020 #29 Yararsız Üye dedi: Gayet doğru bir karakter analizi yapıyor o zaman kızlar. Sonuçta sevgilisinin fotoğraflarını kaydedip ifşalamakla tehdit ederek şantaj yapan birisin. Eki Görüntüle 743801 Genişletmek için tıkla... Yuh artık. Bu ne?
Yararsız Üye dedi: Gayet doğru bir karakter analizi yapıyor o zaman kızlar. Sonuçta sevgilisinin fotoğraflarını kaydedip ifşalamakla tehdit ederek şantaj yapan birisin. Eki Görüntüle 743801 Genişletmek için tıkla... Yuh artık. Bu ne?
portakal hanim Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 118 Yer Harikalar Diyarı 20 Kasım 2020 #30 Yararsız Üye dedi: Gayet doğru bir karakter analizi yapıyor o zaman kızlar. Sonuçta sevgilisinin fotoğraflarını kaydedip ifşalamakla tehdit ederek şantaj yapan birisin. Eki Görüntüle 743801 Genişletmek için tıkla... Midem bulandı. Ne kadar iğrenç insanlar var ya. Umarım aynısı kendi başına gelir.
Yararsız Üye dedi: Gayet doğru bir karakter analizi yapıyor o zaman kızlar. Sonuçta sevgilisinin fotoğraflarını kaydedip ifşalamakla tehdit ederek şantaj yapan birisin. Eki Görüntüle 743801 Genişletmek için tıkla... Midem bulandı. Ne kadar iğrenç insanlar var ya. Umarım aynısı kendi başına gelir.