Kızlar erkeklerin neyini sever?

Doğrudan para olmasa da kadınlar tek başlarına maddi zorluk yaşadığı için, hayatlarının kolaylaşması için, iş bölümü için sevgili/eş arıyorlar. Aslında bu 2 cins için de geçerli.
Ayrıca hep kadınlara sallamışsınız ama ben çok iyi niyetli, sevgilileri tarafından kullanılan kadınlar görüyorum. Eşi tarafından parasına/kredi kartına el konulan birçok kadın var.

Erkekleri nasıl çekici buluyorlar diyorsun, bunu anlayabilsen zaten gay olurdun.

Oha çok mantıklıymış yeni gördüm yorumunu.
Herkes para demiş ama arkadaşlar çok önemli bir detayı kaçırmışsınız. İnsan bir şeyler elde etmek ister. Hayattan zevk almak ister. Bir kafede oturup sohbet etmek ister. Gün batımında Maltana içmek ister. Netflix and Chill yapmak ister. Tatile gitmek ister. Eğlenmek için bazı gece kulüplerine gitmek ister. Sonuç olarak bunlar için para gerekiyor. Haklıymışsınız, Ben de para diyorum.
Gülmekten ağlıyorum şuan sağol.
Diğerlerini bilmem ama bence samimiyet ve ilgi daha önemli. Saçı güzelmiş, parası varmış karakteri olmadıktan sonra ne işe yarar. Öyle insanları seversen sadece kendi canını yakarsın. 2 gün sonra kolunda başka bir kız göreceğin bir züppeye kimsenin ihtiyacı yok diye düşünüyorum. O insanlar para için seven kızları hak ediyorlar.

Doğruyu konuşun dış görüntüye bakıp birlikte olup içini anlarsınız kesinlikle uzaktan içini bilemezsiniz zaten nasıl bileceksiniz ki?

Son düzenleme:
Doğruyu konuşun dış görüntüye bakıp birlikte olup içini anlarsınız kesinlikle uzaktan içini bilemezsiniz zaten nasıl bileceksiniz ki?

Biriyle iletişim kurmak için illa dış görünüşünün düzgün olması mı gerekli? Kızlar bir erkeğin dış görünüşünden etkilenir, iletişim kurar, karakterini anlar ve aşık olur diye düşünüyorsunuz sanırım. Bense önce çevremdeki kişileri gözlemlerim. Davranışları çok uçlarda değilse ve kafa yapım uyuşuyorsa dış görünüşüne bakmadan başlatırım ilişkiyi. Gerçi biraz çekingen olduğum için başta biraz karşı tarafın iletişime geçmesini beklerim ama dış görünüş benim için önemli bir etken değil. İlişkide de sadece aşk değil arkadaşlık ilişkilerini de kastediyorum. Arkadaş çevremi görseniz sözlerimin doğruluğunu kendiniz teyit edebilirdiniz. Evet birçok arkadaşım ilişkilerde dış görünüşe çok önem veriyor ama onların çok değerli cevherleri kaçırdıklarını düşünüyorum. Bazı arkadaşlarım var dış görünüşü çok iyi olmayıp karakter açısından pırlanta gibi olan.

Arkadaşlar hadi anladık erkekler kızları çekici güzel buluyorlarda, kızlar erkeklerin neyini çekici buluyor? Beğeniyor bana tüm erkekler tipsiz geliyor, neyine bakıyorlar yani? Onu merak ediyorum, yani heleki şu orta-lise- üniversetedelkiler, çıkmak için mi çıkıyor?(sevgilim var demek için mi çıkıyorlar yani?)

25 üstü zaten sadece paraya ve rahatlığa bakıyor.
Cüzdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı