Kizlar internet kafeye gidebilir mi?

Sizi erkek sanmıştım, "ben de kızım" ibaresini sonradan eklemişsiniz. :D Yanınıza bir tane erkek bulabilirsiniz, onunla gidin. Ayrıca internet kafeye giden erkeklerin, elinin yüzünün düzgün olmadığını size kim söyledi? Konumunuzu merak etmedim değil. Bunu demek için İstanbul gibi bir yerde yaşıyor olmalısınız.
Evet,hocam yanlış anlaşıldı. Öyle samimi olduğum erkek yok ama belki arkadaşın abisi gelebilir.
Hocam küfür vesaire muhabbetleri var. Afyonkarahisar'da yasiyom. Ama normalde ilçede yaşıyordum okul dolayısıyla merkeze geldim.

Son düzenleme:
@Zipik, konu sahibi arkadaş da kızmış. O ibareyi sonradan eklemiş. Konu sahibinin ön yargısını kırmaya çalışıyordum.

Evet,hocam yanlış anlaşıldı. Öyle samimi olduğum erkek yok ama belki arkadaşın abisi gelebilir.
Hocam küfür vesaire muhabbetleri var. Afyonkarahisar'da yasiyom. Ama normalde ilçede yaşıyordum ok dolayısıyla merkeze geldim.
Kaçıncı sınıfsınız

Yerinden yerine göre değişir. İstanbul'da cami gibi erkek dolu internet kafelerde biraz garip bakışlar alınabilirken Balıkesir'deki bir internet kafeye gittiğimde gayet normal karşılanıyordu kız müşteriler de. Genel olarak kızlar için de uygun yani öyle sadece erkekler için bir mekan değil, bir sorun olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı