2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 26 Ocak 2021 #251 Reis_Ndombele dedi: Bence 1.şart yakışıklı olmak, 2.şart abaza olmamak. Genişletmek için tıkla... Abazalık her erkekte olan bir şey bunu inkar edemezsin.
Reis_Ndombele dedi: Bence 1.şart yakışıklı olmak, 2.şart abaza olmamak. Genişletmek için tıkla... Abazalık her erkekte olan bir şey bunu inkar edemezsin.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #252 278101 dedi: Abazalık her erkekte olan bir şey bunu inkar edemezsin. Genişletmek için tıkla... Ailem sıkıştırmasa konuşulabilecek bir konu. Abazalık benim gibi ergenlik döneminde yaşanabilecek bir şey.
278101 dedi: Abazalık her erkekte olan bir şey bunu inkar edemezsin. Genişletmek için tıkla... Ailem sıkıştırmasa konuşulabilecek bir konu. Abazalık benim gibi ergenlik döneminde yaşanabilecek bir şey.
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 26 Ocak 2021 #253 278101 dedi: Abazalık her erkekte olan bir şey bunu inkar edemezsin. Genişletmek için tıkla... Tabii ki her erkekte var ama bazıları dozajı aşıyor. Ben aslında dozajı aşanlardan bahsetmek istemiştim
278101 dedi: Abazalık her erkekte olan bir şey bunu inkar edemezsin. Genişletmek için tıkla... Tabii ki her erkekte var ama bazıları dozajı aşıyor. Ben aslında dozajı aşanlardan bahsetmek istemiştim
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #254 Reis_Ndombele dedi: Tabii ki her erkekte var ama bazıları dozajı aşıyor. Ben aslında dozajı aşanlardan bahsetmek istemiştim Genişletmek için tıkla... O abazalık değildir, sapıklıktır.
Reis_Ndombele dedi: Tabii ki her erkekte var ama bazıları dozajı aşıyor. Ben aslında dozajı aşanlardan bahsetmek istemiştim Genişletmek için tıkla... O abazalık değildir, sapıklıktır.
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 26 Ocak 2021 #255 Reis_Ndombele dedi: Tabii ki her erkekte var ama bazıları dozajı aşıyor. Ben aslında dozajı aşanlardan bahsetmek istemiştim Genişletmek için tıkla... Doğru fakta cinsel ilişkiye girilmediği zaman abazanlık ortaya çıkıyor lise dönemlerinde olan bir şey sakin olan birisi daha abaza olabilir.
Reis_Ndombele dedi: Tabii ki her erkekte var ama bazıları dozajı aşıyor. Ben aslında dozajı aşanlardan bahsetmek istemiştim Genişletmek için tıkla... Doğru fakta cinsel ilişkiye girilmediği zaman abazanlık ortaya çıkıyor lise dönemlerinde olan bir şey sakin olan birisi daha abaza olabilir.
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 26 Ocak 2021 #256 Penthos Music dedi: O abazalık değildir, sapıklıktır. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Ben sanırım tanım yaparken eksik ifade kullandım
Penthos Music dedi: O abazalık değildir, sapıklıktır. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam. Ben sanırım tanım yaparken eksik ifade kullandım
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.357 Çözümler 4 26 Ocak 2021 #257 Dragonlordturkiye dedi: Eki Görüntüle 851339 Genişletmek için tıkla... Tespitin tespit edilmesi budur.
Dragonlordturkiye dedi: Eki Görüntüle 851339 Genişletmek için tıkla... Tespitin tespit edilmesi budur.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #258 278101 dedi: Doğru fakta cinsel ilişkiye girilmediği zaman abazanlık ortaya çıkıyor lise dönemlerinde olan bir şey sakin olan birisi daha abaza olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu dönemde erkekleri dizginleyebilecek şeyin cinsel ilişki olduğunu duymuştum bende, ama dini yönden caiz değil.
278101 dedi: Doğru fakta cinsel ilişkiye girilmediği zaman abazanlık ortaya çıkıyor lise dönemlerinde olan bir şey sakin olan birisi daha abaza olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu dönemde erkekleri dizginleyebilecek şeyin cinsel ilişki olduğunu duymuştum bende, ama dini yönden caiz değil.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 26 Ocak 2021 #259 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #260 Reis_Ndombele dedi: Doğrudur hocam. Ben sanırım tanım yaparken eksik ifade kullandım Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali
Reis_Ndombele dedi: Doğrudur hocam. Ben sanırım tanım yaparken eksik ifade kullandım Genişletmek için tıkla... İnsanlık hali