Kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır?

Tek tip kız yok ki şu tür erkekleri severler diyelim. Yetişme tarzına, hayatındaki rol modellere, kişisel tercihlere ve geçmiş tecrübelerine göre değişir.

Bildiğin maço hanzoları çekici gören kızlar da var, kelleri çekici bulan da, zekayı çekici bulan da, suskun ve somurtkan tipleri çekici bulan da, zengin hatta fakir erkeği çekici bulan da var.

Kısacası sen kendin ol, karşı cins için nereye çekilirse oraya giden bir karakter yoksunu olma. Bir gün talibin çıkar zaten. Kız peşinden koşup ellerinde oyuncak olma.

Not: Bu arada şunu da söyleyeyim, hemcinslerinden uzak dur ve daha çok karşı cinsten oluşan bir çevre yapmaya çalış. İçlerinden sana yar çıkmasa da gelecekte her açıdan çok büyük faydaları dokunuyor.

Şöyle yardımcı olayım.

Eki Görüntüle 852517

Şeki A'daki yunus Emre'den bahsediyorum.

:) :)
Ayatındaki rol modell

Karşı cinsten arkadaşım çok da onlara diyorum bana ekmek yok mu diye var da sana yok diyorlar 10/10 çevre.
Bu devirde paranın olması ve belalı bir serseri olman yeterli.

Şimdi şöyle açıklayayım
Biz: Hiç sevgilim olmadı
Sizin dediğiniz tür insanlar: Ben bir yıl garımı... LAN.

Sal gitsin. 4 milyar kadından çıkar illa dengin. Karakterini değiştirme. Sonuçta evlenince ömür boyu yaşayacaksın.
Bu aslında tam olarak 4 milyar değil. Arkadaşın yaşadığı yer Türkiye ve diyelim ki sevgili buradan olacak. Sayı 40 milyon kadar düştü. Bu arkadaş 14 yaşında haliyle 13 ila 15 yaş arası bir birey gerek sevgili için. Sayı tahmini 3 milyon kadar düştü. Bu 3 milyondan ya psikopat ya ego sahibi ya manyak türlü türlü insanlar olacak ki sayımız 250 bin kadar düştü bile. Bu arkadaşımız diyelim ki İzmir ilimizde yaşıyor sayı 10 bin ya vardır ya yoktur. Onları da tavla tavlayabilirsen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı