Kızlar ne tür erkeklerden hoşlanır?

Bana kendinizi anlatın :)
Kendimi değil, genel olarak kızların sevdiği tipi anlatayım.

Ortaokul, lise arasındaysan okuldaki popülerliğin en önemli şey. İkinci olarak dış görünüşün gelir, üçüncü olarak ise hal ve hareketlerin.

Üniversite ve üstünü çok gözlemleyemedim. Tahminim, kendinin güzel olduğunu düşünen ve kolay yoldan para kazanmak isteyen kızların cüzdana; geri kalanların kızdan kıza değişecek şekilde dış görünüşe veya kültür seviyesine baktığı yönünde.

Beni sorarsanız, 1.84 boyum var, 70 kiloyum. Sıfatımın iyi olduğunu sanmıyorum. Kültür seviyemin çevreme göre yüksek olduğunu zannediyorum. Agresif ve iticiyim. Zaten sevgilim olmadı, ironiydi o. 1-2 kere geri çevirmişliğim var o kadar.

Güzel kızlar neden hep odun ve çirkin erkeklerle evleniyor ki. 😕
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kızdan kıza değişir bu. İyi bir kıza aşık olduysanız ve sizi sevmeyi deneyecek kadar da iyi bir insansa çok mutlu olabilirsiniz, o da size zamanla aşık olur ve severse. Ama bencil ya da kötü bir kız gibiyse hiç denemeyin. Hele ona aşık olduysanız çok büyük geçmiş olsun😅. Hemen sevgili olacağım diye kendinizi telaşlandırmayın çapkınlık yapmayın. Doğru zamanı ve kişiyi bekleyin. İyi bir ilişkinin başlaması da sabırla olur devamı da..

Valla hocam, şu devirde hiçbir kız gönlü ile hareket etmiyor. 2+2=4 . Bütün kızlar yani 2000 nesli için konuşuyorum prenses gibi yetişiyorlar. Ve araba şu anda statü gibi bir şey. Ben kız olsam Mercedes' ten aşağı inmem. Renault Symbol' e binen adam daha karnını bile doyuramıyordur. Ne demek istediğimi anladınız umarım.
Tofaş ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı