Yanlış anlamışsın, olursa ise cevabını merak ettim.Kanıtlamanı istiyorum ve öyle biri varsa erkekliki olmayan sadece altı kızı peşinden koşturan bir ******.
Yanlış anlamışsın, olursa ise cevabını merak ettim.Kanıtlamanı istiyorum ve öyle biri varsa erkekliki olmayan sadece altı kızı peşinden koşturan bir ******.
Yaşamayanlar var mı ki?Sinirlerim bozuldu. Niye herkesin bu kadar problemli bir aşk yaşantısı var.
Yok ne kadar erken olursa o kadar iyidir bu işler dostum. Lise bence tam yeri/zamanı. Üniversite de bulamazsan benim gibi yanarsın.Hocam lise hayatında sevgilin olsa ne yazar olmasa ne yazar sana zararı olur ona para harcamak yerine git yemek al daha iyi.
Yanlış anlamışsın, olursa ise cevabını merak ettim.
Yok ne kadar erken olursa o kadar iyidir bu işler dostum. Lise bence tam yeri/zamanı. üniversite de bulamazsan benim gibi yanarsın.![]()
Paran olmadığı sürece mesleğinin en iyisi ol istersen. Seninle olmak isteyen insan sayısı çok az olur. Hiç olmaz demiyorum ama çok zor bulursun.
Üniveritede daha mı zor.![]()
Üniversite de aynı terane. Değişen birşey yok. Ben bulamadım. Okul bittikten sonra bulmak iyice zorlaşıyor.Üniveritede daha mı zor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.