yigit.ked
Hectopat
İkisi de insan hocam ama biz yani ben çirkin olduğum için 50-60 kilo kız bana bakmıyacağına göre![]()
Kac yasindasiniz?
İkisi de insan hocam ama biz yani ben çirkin olduğum için 50-60 kilo kız bana bakmıyacağına göre![]()
Onlara dikkat ediyorum ve 1 yıldır felanda spora gidiyorum.Çoğu insan yaratılış olarak güzellik açısından maymuna benzemez. Bizi maymuna benzeten maymun gibi bir yaşantımızın olması genelde. Diyetini temizle, bağırsak sağlığını düzelt, yağ oranını düşür neye benzediğini görürsün.
17.Kac yasindasiniz?
Boy, kilo, yağ oranın kaç?Onlara dikkat ediyorum ve 1 yıldır felanda spora gidiyorum.
Onlara dikkat ediyorum ve 1 yıldır falan da spora gidiyorum.
17.
Boy, kilo, yağ oranın kaç?
Boyum 1.85 kilom 80'lerde falan en son hocamım söylediği yağ oranı %13'lerde falandı göbeğim falan yok bu arada.
Hocam kizlari boş verin beni alin ya.
O zaman kafada büyütüyorsun kardeş. Sen kendinin en iyi hali olmaya çalıştığın sürece karı kıza pek takılma, akışına bırak. Kendine iyi bak. Böyle şeyleri çok düşünme.Boyum 1.85 kilom 80'lerde falan en son hocamım söylediği yağ oranı %13'lerde falandı göbeğim falan yok bu arada.
O zaman kafada büyütüyorsun kardeş. Sen kendinin en iyi hali olmaya çalıştığın sürece karı kıza pek takılma, akışına bırak. Kendine iyi bak. Böyle şeyleri çok düşünme.
@BlueAim, kızlar erkeklerin içini doğrudan biliyor mu demek istiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.