Ben de bir kadınım, kesinlikle dış görünüşe göre insan seçmem. Bu kadın da olsa, erkek de… Fark etmez.Neden erkekleri dış görünüşlerine göre yargılıyorlar? Genele konuşmuyorum, bazı kesim böyle bir ortamda çok hissettiriyor. Böyle olunca da kendimi aferdersiniz ama maymun gibi hissediyorum. Siz de daha önce böyle bir durum yaşadınız mı?
Ben de bir kadınım, kesinlikle dış görünüşe göre insan seçmem. Bu kadın da olsa, erkek de… fark etmez.
Lakin şöyle bir şey var: “her kadın aynıdır”. Bu resmen önyargıdır. Bazı erkekler de bu şekilde düşünüyor.
Kendi dış görünüşüme önem veririm sadece.
Kesinlikle öyle karşıdaki kişi yanımızdayken kendimizi mutlu hissettiğimiz için seviyoruz.Erkekler de kızları dış görünüşüne göre yargıladığı için. Aşk da yalan, her şey çıkar üzerine kuruludur. Çıkar bittiği anda aşk da biter.
Erkekler de kızları dış görünüşüne göre yargıladığı için. Aşk da yalan, her şey çıkar üzerine kuruludur. Çıkar bittiği anda aşk da biter.
Erkekler de bunu yapıyor ama. Kadın, erkek fark etmiyor. Çirkin kadın görseler erkekler, hepsi arkadaş olmak ister mi onunla? Sadece bunu kadın yapar değil mi? Erkekler de kendilerini beğeniyor.Tabii ki efendim "her kadın aynıdır". Bu sadece sizin de dediğiniz gibi önyargıdır zaten ben tekrar belirtmek isterim kendini beğenmiş bir kesimden bahsediyorum anlaşılır olmuştur umarım her kadın aynı değildir ve her insan aynı değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.