Kızlara pozitif ayrımcılık

• Konuyu başlatan Kaftar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 5.502
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde de vardı Allah cezası kadın yüzünden az kalsın matematik dersinden kalacaktım okuldan soğumuştum. Şimdi işi bıraktı iyi oldu kurtulduk.

Cinsiyet ayrımcılığı yapan birisi değilim ama bence günümüzde artık kızların daha çok rağbet gördüğünü düşünüyorum. Hadi önceden eğitim görmediler, ailesi göndermedi, kocası izin vermedi cart curt. Tamam da şimdi erkeklerden daha fazla hak sahibi olmasına kim izin verdi?

Okullarda hocalar, erkekleri şöyle görüyor: Terbiyesiz, şımarık, derse geç kalan, serseri ve ders ile alakası olmayan

Sizin yaşadığınız olayları istediğiniz kadar şikayet edin bence bir sonuca varamayacaksınız. Çünkü artık bu durum alışageldi yolunda ilerliyor.

Sonra da kadınlar eziliyormuş efendim gelin bu bizim hakkımız feminist dernekleri kuralım vay efendim vay.

Cinsiyet ayrımcılığı yapan birisi değilim ama bence günümüzde artık kızların daha çok rağbet gördüğünü düşünüyorum. Hadi önceden eğitim görmediler, ailesi göndermedi, kocası izin vermedi cart curt. Tamam da şimdi erkeklerden daha fazla hak sahibi olmasına kim izin verdi?

Okullarda hocalar erkekleri şöyle görüyor: Terbiyesiz, şımarık, derse geç kalan, serseri ve ders ile alakası olmayan

Sizin yaşadığınız olayları istediğiniz kadar şikayet edin bence bir sonuca varamayacaksınız. Çünkü artık bu durum alışageldi yolunda ilerliyor.

Irk olsa anlayacağım az çok terör falanda bunun onla alakası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı