Kızlara pozitif ayrımcılık

• Konuyu başlatan Kaftar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 5.502
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekle kadın eşit değildir. Hak hukuk konusunda falan eşitler ama diğer konular da öyle değiller. Erkeğin üstün olduğu yanlar var, kadının üstün olduğu yanlar var. Bunlar zaten birbirini tamamlamak için evlenirler. Din kültürü ve ahlak bilgisi hocamız anlatmıştı bize.
Evet, öyle. Kadın - erkek eşitliği hak, hukuk, adalette savunulmalı. Diğer yerlerde saçma. Ben gidip hamile kalamam, o gelip beni hamile bırakamaz :D

Okulumuzda kadın öğretmenlerin çoğu kızlara pozitif ayrımcılık uyguladığını gördüm ve bayağı normal karşılanıyor. Pozitif ayrımcılık nasıl yapıyor diye soracak olursanız kızlara bir proje konusunda daha başta oluyor örnek olarak öğretmen 5 tane kişi istedi. Kızlar pozitif ayrımcılık yapıyorum dedi olayla alakası olmayan 5 kızı seçti daha devam ettirebilirim fakat o kadar çok var ki yazmaya üşendim bu konuda soruşturma açabilir miyim?

Aferin aç. Büyük bir adam olman için özellikle kızların pozitif ayrımcılığı sana batsın, sen de ADAMların, pardon, insanların hakkını ara :) Yavrucuğum kaç yaşındasın bilmiyorum ama, sanırım son 20 sene boyunca içinde olduğumuz bu düzenin farkında değilsin. Büyük ihtimal yaşın 16 felan olsa gerek. Henüz yeni yeni idrak etme kafalarındasın bir şeyleri bu çok belli. Çünkü soruşturmayı nereye açacaksın bir düşün bakalım ? Hadi diyelim bu mahkeme olsun. Sen o mahkemelerde ki avukatların, savcıların, yargıçların hangi zihniyetlere hizmet ettiğini biliyor musun ? Şu düzenin hangi zihniyete hizmet ettiğini biliyor musun ? Git daha ciddi şeyler için soruşturma aç yavrucuğum. Burada ters ve banel psikoloji uygulama bence. Ataerkil toplum nedi bir araştır :) Senin soruşturma açacağın resmi yerlerin hepsi daha çok bu zihniyete hizmet eden uşaklardır.

İyi akşamlar.
Ergen psikoljisi bu resmen. Kişiliğinin başlangıç süreci. Yalnız bir ergen kendini böyle ayrımcılık yaparak ispatlamamalı. Ama burası Türkiye, Ataerkil bir toplum anlayışına sahip olduğu için, %98 ergen oğlanların kendilerini bu şekilde ispatlayarak erkekliğini pekiştirmesi, ve kendisini böyle zihniyete sürükleyen toplumu pekiştirmesi gayet normal kaçıyor 🤣

Bu kadar hak arayan bir varlıksan canım eğer, ben sana soruşturma açacağın sayısız tane konudan bahsedeyim ? Mesela hiç insanlarla ilgilenme, ne erkekler ne kadınlar. Git hayvanlar için uğraş, ya da doğa için soruşturma aç herhangi bir insan için ? Bu insan erkek ya da kadın fark etmeksizin yap. O zaman adamdan daha büyük bir kişilik olursun.

Son düzenleme:
Aferin aç. Büyük bir adam olman için özellikle kızların pozitif ayrımcılığı sana batsın, sen de adamların, pardon, insanların hakkını ara :) yavrucuğum kaç yaşındasın bilmiyorum ama, sanırım son 20 sene boyunca içinde olduğumuz bu düzenin farkında değilsin. Büyük ihtimal yaşın 16 falan olsa gerek. Henüz yeni yeni idrak etme kafalarındasın bir şeyleri bu çok belli. Çünkü soruşturmayı nereye açacaksın bir düşün bakalım? Hadi diyelim bu mahkeme olsun. Sen o mahkemelerde ki avukatların, savcıların, yargıçların hangi zihniyetlere hizmet ettiğini biliyor musun? Şu düzenin hangi zihniyete hizmet ettiğini biliyor musun? Git daha ciddi şeyler için soruşturma aç yavrucuğum. Burada ters ve banel psikoloji uygulama bence. Ataerkil toplum nedi bir araştır :) senin soruşturma açacağın resmi yerlerin hepsi daha çok bu zihniyete hizmet eden uşaklardır.

İyi akşamlar.
Ergen psikoljisi bu resmen. Kişiliğinin başlangıç süreci. Yalnız bir ergen kendini böyle ayrımcılık yaparak ispatlamamalı. Ama burası Türkiye, ataerkil bir toplum anlayışına sahip olduğu için, %98 ergen oğlanların kendilerini bu şekilde ispatlayarak erkekliğini pekiştirmesi, ve kendisini böyle zihniyete sürükleyen toplumu pekiştirmesi gayet normal kaçıyor 🤣

Bu kadar hak arayan bir varlıksan canım eğer, ben sana soruşturma açacağın sayısız tane konudan bahsedeyim? Mesela hiç insanlarla ilgilenme, ne erkekler ne kadınlar. Git hayvanlar için uğraş, ya da doğa için soruşturma aç herhangi bir insan için? Bu insan erkek ya da kadın fark etmeksizin yap. O zaman adamdan daha büyük bir kişilik olursun.

Öncelikle senin yavrucuğun değilim. Erkekler kadınlardan güç ve zeka konusunda üstündür bunu sayısal verilerle açıklayabilirim. Senin gibi uzatıp insanları sıkmayacağım. Sana tek sorum var. Cahiliye döneminde erkeklerin kadınlara uyguladığını şimdi siz bize mi uyguluyorsunuz?

Pozitif ayrımcılık bu muymuş? Hocanız ya geri kafalı yada pozitif ayrımcılığın anlamını yanlış öğrenmiş. Cinsiyetçiliğin adı pozitif ayrımcılık olmuş

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı