Kızlara pozitif ayrımcılık

• Konuyu başlatan Kaftar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 5.492
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaftar

Centipat
Yer
Esenkent
Okulumuzda kadın öğretmenlerin çoğu kızlara pozitif ayrımcılık uyguladığını gördüm ve bayağı normal karşılanıyor. Pozitif ayrımcılık nasıl yapıyor diye soracak olursanız kızlara bir proje konusunda daha başta oluyor örnek olarak öğretmen 5 tane kişi istedi. Kızlar pozitif ayrımcılık yapıyorum dedi olayla alakası olmayan 5 kızı seçti daha devam ettirebilirim fakat o kadar çok var ki yazmaya üşendim bu konuda soruşturma açabilir miyim?

Okulumuzda kadın öğretmenlerin çoğu kızlara pozitif ayrımcılık uyguladığını gördüm ve bayağı normal karşılanıyor. Pozitif ayrımcılık nasıl yapıyor diye soracak olursanız kızlara bir proje konusunda daha başta oluyor örnek olarak öğretmen 5 tane kişi istedi. Kızlar pozitif ayrımcılık yapıyorum dedi olayla alakası olmayan 5 kızı seçti daha devam ettirebilirim fakat o kadar çok var ki yazmaya üşendim bu konuda soruşturma açabilir miyim?
Normal maalesef. Kızlar sevmediklerini şikayet eder ve kimse sorgulamadan o çocuğu uğraştırıp, müdür odasına atarlar. Ancak bir erkek, kızı şikayet ederse o şikayet 100 kere sorgulanır ve doğrulanırsa kıza canım cicim diyerek geri gönderirler.

Benim okulumda bir müdür yardımcısı var kız müdür yardımcısına dedi ki: ortalamam 83 takdiri kaçırıyorum yükseltir misiniz dedi, hoca kabul etti bir de üstelik devamsızlığını da sildirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı