Kızların dikkatini çekmek

Olgun bir kız ise beyin şart elbet !
Belki oda uzun zamandır görüşmediğiniz için yanına gelmeye çekinmiş olabilir.
Bir şey hissetmiyorsan onunla kuracağın iletişim arkadaşlık düzeyinde olur ve kalırsa bilhassa "kızın kalbi" açısından sorun oluşturmamış olursun. Bana karşı bir şey hissediyor olabilir ben bir deneyim modunda ise bu senin hala ergence düşündüğünün göstergesi ki gördüğüm kadarıyla yaş daha 18 imiş. Ondan önce kızlarla iletişim kurabilmeyi öğren. Sonra flört işlerine geçersin.
Kızlarla iletişim kurması benim için basit, dediklerini yaparım.

Haklısınız hocam da şöyle bir sorun var. Ben kendim olsam da kızlar yine de belli kalıptaki erkeklere bakıyor. Örneğin saçlarını öne doğru sarkıtmış, kulağına küpe takmış, kafasına kapüşonunu geçirmiş erkekler hoşlarına gidiyor. Ben düz birisiyim. Saçlarım yana doğru yatık, kıyafetim de süslü püslü değil ve hiç küpe, toka vb. şeyler kullanmam. Böyle birisi kızların ilgisini çekmiyor. :)
Bahsettiklerinizden bu mevzunun yaş grubunuzla ilgili olduğunu düşünüyorum. Mesela şuan iş hayatında aktif bulunan erkeklerde küpe kullananlara rastladım. Yakışana evet yakışıyor ama bazısına da yakışmıyor. Şahsen erkeğe artısı ya da eksisi yok nezdimde... Fark ettim ki aslında siz sizin tarzınızda olmayan karşı cinsi çekici buluyorsunuz ama onlar kendi tarzlarına uygun birilerine çekiliyorlar. Önce düşünce tarzınızı sonra da biraz dış görüşünüzü yenileyebilirsiniz daha doğrusu eklemeler yapabilirsiniz şayet bu tarz kızlarla birlikte olmak istiyorsanız. Ya da perspektifinizi değiştirmenizde fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı