Kızların dikkatini çekmek

O zaman iyi yapmışsın tabii. Bizim okulda öyle bir şey dese biri çıkamaz okuldan. O yüzden kim kime ne kadar sinirlenirse sinirlensin ana avrat küfür etmezler.

Sizin okulda iyiymiş :D
Benim de durum aynı. Bir korona belası çıktı hayat 4 duvar arası bir yer oldu.

Ya bende tam PC alacaktım fiyatlar birden uçtu 3070 alacaktım dolar fırladı. Boşa yaşıyoruz :D

Ya bende tam PC alacaktım fiyatlar birden uçtu 3070 alacaktım dolar fırladı. Boşa yaşıyoruz :D
Dolar yükselmese ben de şu an RTX sistem kullanıyor olacaktım. Keşke Avrupalı olsaydım da dolar dert olmasaydı diyorum bazen.
Bende 4 duvar olmadı benim babam çiftçi okul açıkken şehirdeydik. Kapanır kapanmaz köye geldik. Dışarıya çıkabiliyorum falan ama hiç arkadaşım yok :(
O da çok sıkıcıdır muhtemelen. Ben de pc başında oturmaktan sıkıldım artık. Hayatım anakarta bağlı birkaç parçanın çalışmasına bakıyor diyebilirim şu an için.

Öz güvenini beğendim. Saçını yapınca yakışıklı olmak yapmayınca olmamak bana baya komik geldi :D Bütün kızlar yakışıklı erkeklere abayı yakmıyor büyük ihtimalle sen bazı triplere girdin aynı şekil çok gördüm çünkü :)

Öz güvenini beğendim. Saçını yapınca yakışıklı olmak yapmayınca olmamak bana baya komik geldi :D Bütün kızlar yakışıklı erkeklere abayı yakmıyor büyük ihtimalle sen bazı triplere girdin aynı şekil çok gördüm çünkü :)
Düzeltiyorum, ego. Hem insan saçımı yapayım derken iyice düğüne gider gibi hazırlanıyor onu da belirtmiş olmam gerekiyordu.

Kendileri gelip sana açılsa egosuna yediremeyecek ayağına bekliyor. Kizlarin %98'i böyle.

Doğal davran, yeter.

Dikkat mi çekmek istiyorsun, o zaman beynini kenara bırak ve kızlar senin yanında rahat hissetsin:)

Her telden sana yanıt veren olmuş. Burada kısa bir zamandır takılıyorum. Bazen yardıma ihtiyaç duyduğum için hem zaman geçsin diye ve görüyorum ki erkek popülasyonunun fazla olması erilce yanıtları çoğaltmış. Şahsen erkek arkadaşlarıma zamanında gidip konuşmuş hatta ilişki başlatmış bir insanım. Kızlar bundan gocunmaz şahsen reddedilmekten de korkmam. Yaş 28 bu arada ama hoş olan senin gidip konuşman, emin ol bir erkek olarak senin adına daha şık olur. Konuşmayı hafiften başlatman iyidir. Bir gün selam verirsin başınla, bir gün gözlerine bakarsın böyle delecek gibi değilde (en azından ilk etapta :) ) onun farkında olduğunu belli ettiğin... Çünkü kız gelip konuştuğunda erkek için süreç hızlanmış olur ama erkek içgüdüsel olarak tatmin olmaz çünkü fazla çaba harcamamıştır. Doğal davran diyen olmuş doğal ol ama saçmalama, saçma sapan konuşma, rahat olmak ayrı cıvık olmak ayrı. Karşında bir kız var unutma;
Sakın beynini terk etme çünkü beyni olmayan erkek aklı başında bir kızı mutlaka iter. Genel kültürüne birikim yap bir iki konuda uzmanlaş, farklı şeyler hakkında da bilgi sahibi ol. Dürüst ol. Ufak tefek şeyler için bile olsa dürüst ve şeffaf bir imaj çiz. Ne ulaşılamaz ne de kolay ulaşılabilir. Davranışsal olarak bir tarzın olsun.
Bunu oturtursan eğer yaşın kaç bilmiyorum, bakmadım. Ancak ileride daha da olgunlaştığında bir kadın ile ilişki içerisinde olduğunda bunların ekmeğini yersin özellikle kalitenle. Çünkü kaliten ile var olan her şeyini geride bırakabilirsin. Kalite mühim mevzu (para, meslek, tip vs değil. davranış, düşünce tarzın !!!) .
Şuan ki z kusağı özellikle biraz öküzce davranıyor, sen karşında kibar bir kız varmış gibi davran baktın pamuklara sarıp sarmalanmayı sevmiyor biraz daha dozu yükseltip normal davranabilirsin. Ama centilmen olman güzel birşey olurdu... Milletin lafıyla değil kalbinle hareket et, risk al.
Danışmak istediğin bir şey olursa yazabilirsin.

Her telden sana yanıt veren olmuş. Burada kısa bir zamandır takılıyorum. Bazen yardıma ihtiyaç duyduğum için hem zaman geçsin diye ve görüyorum ki erkek popülasyonunun fazla olması erilce yanıtları çoğaltmış. Şahsen erkek arkadaşlarıma zamanında gidip konuşmuş hatta ilişki başlatmış bir insanım. Kızlar bundan gocunmaz şahsen reddedilmekten de korkmam. Yaş 28 bu arada ama hoş olan senin gidip konuşman, emin ol bir erkek olarak senin adına daha şık olur. Konuşmayı hafiften başlatman iyidir. Bir gün selam verirsin başınla, bir gün gözlerine bakarsın böyle delecek gibi değil de (en azından ilk etapta :) ) onun farkında olduğunu belli ettiğin... Çünkü kız gelip konuştuğunda erkek için süreç hızlanmış olur ama erkek içgüdüsel olarak tatmin olmaz çünkü fazla çaba harcamamıştır. Doğal davran diyen olmuş doğal ol ama saçmalama, saçma sapan konuşma, rahat olmak ayrı cıvık olmak ayrı. Karşında bir kız var unutma;
Sakın beynini terk etme çünkü beyni olmayan erkek aklı başında bir kızı mutlaka iter. Genel kültürüne birikim yap bir iki konuda uzmanlaş, farklı şeyler hakkında da bilgi sahibi ol. Dürüst ol. Ufak tefek şeyler için bile olsa dürüst ve şeffaf bir imaj çiz. Ne ulaşılamaz ne de kolay ulaşılabilir. Davranışsal olarak bir tarzın olsun.
Bunu oturtursan eğer yaşın kaç bilmiyorum, bakmadım. Ancak ileride daha da olgunlaştığında bir kadın ile ilişki içerisinde olduğunda bunların ekmeğini yersin özellikle kalitenle. Çünkü kaliten ile var olan her şeyini geride bırakabilirsin. Kalite mühim mevzu (para, meslek, tip vs. değil. davranış, düşünce tarzın !!!) .
Şuan ki z kuşağı özellikle biraz öküzce davranıyor, sen karşında kibar bir kız varmış gibi davran baktın pamuklara sarıp sarmalanmayı sevmiyor biraz daha dozu yükseltip normal davranabilirsin. Ama centilmen olman güzel bir şey olurdu...
Öncelikle çok teşekkürler. Belki de hayatımın sonuna kadar işime yarayacak konulara değinmişsin. Bahsettiğim kız ailemin bile desteklemediği konularda beni destekleyen biriydi. Şimdi öyle yabancı birini görmüş gibi uzaktan bakması rahatsız ettiği için bu konuyu açtım. Birbirimizi göremeyeli yaklaşık 6 ay olmuştu. O 6 ayda biraz tarzıma dikkat etmeye başladım, biraz kilo aldım (eskiden çok zayıftım). Ben istemsiz olarak imkansızı oynuyordum, düzeltmeye çalışacağım.
Milletin lafıyla değil kalbinle hareket et, risk al.
Danışmak istediğin bir şey olursa yazabilirsin.
Bir şey hissedemiyorum pek. Bazen çok çocuk gibi görüyorum, bazen de kendisiyle oturup saatlerce konuşmak istiyorum. Seviyorum da arkadaş olarak, diğer türlü düşünemiyorum. Karakter yapımız tamamen birbiriyle zıt. Lisenin ilk senesi beni sevdiğini söylüyordu da ne kadar doğru ya da yanlış bilemiyorum.

Eskiden dış görünüşüme zerre kadar önem vermezdim. Evden çıkacağım zaman evdeki halimle direkt çıkardım, saçımı bile yapmazdım. Kızlar da gelip yanımda rahat bir şekilde takılıyordu. Son 1 - 2 aydır bunu yaparken içim rahat etmiyor. Ben de artık sokağa çıkarken ya da bir yere giderken saçımı yapmaya başladım. Fark ediyorum da son zamanlarda hep kızlar beni kesmeye başladı. 4 senelik bir arkadaşım var. O bile beni gördüğü zaman uzaktan uzaktan kesmeye başladı. Bazen tanımadı mı diye şüpheye düşüyorum, normalde gelip konuşurdu. Beni bu şekilde gördüğünden beri gözleri hep üstümde ama yanıma çok fazla yaklaşmıyor, uzaktan bakmayı tercih ediyor. Şimdi diyebilirsiniz "Sen konuşma başlat" diye. Haklısınız da ama uzun zamandır konuşmuyoruz şimdi ben konuşma başlatırsam onun için öyle hazırlandığımı onu sevdiğimi söyleyecek çok insan var. Zamanında o durumu yaşamıştım berbat bir şey. Bir de o zamanlar sevdiğim bir kız vardı o da yanıma gelip diğerleri gibi davranınca içim acıyordu. O günden beri uzak dururum böyle şeylerden. Saçımı yaptığım halim ile yapmadığım halim arasında dağlar kadar fark var. Bunu ben de biliyorum. Kızlar yakışıklı bulduğu erkeklerle neden konuşmaz da uzaktan izlemeyi tercih eder? Ya da başka bir sebepten dolayı olabilir mi? Şahsen bir kızı beğensem direkt çıkar karşısına konuşurum.
Platonik takılan kızlar da var. Kız şunu söyler: Ya beni sevmezse? Güzel miyim? Benden hoşlanıyor mu? Başka birisini mi seviyor? Benim gibi kıza aşık olur mu? Kız uzaktan uzağa sever. Ulaşılması zor kişi olarak görür karşı tarafı.
X adlı kız erkeğe gider seni seviyorum der Y adlı erkek de onunla dalga geçer korkusu da vardır.

Ya da başka bir sebepten dolayı olabilir mi?

Lütfen egoist olarak algılamayın beni, tamamen aynı durumdayım. Ne doğru düzgün bir arkadaş yapabiliyorum bu yüzden, ne bir kızla iletişim başlatabiliyorum. Beni diğer erkekler gibi ortam erkeği zannediyorlar ama bilmiyorlar ki yalnızlıktan asosyal haline geldim. Sitem gibi değil bir problem olarak anlatıyorum bunu, umarım önyargılarını kıran bir insan çıkar karşıma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı