Her telden sana yanıt veren olmuş. Burada kısa bir zamandır takılıyorum. Bazen yardıma ihtiyaç duyduğum için hem zaman geçsin diye ve görüyorum ki erkek popülasyonunun fazla olması erilce yanıtları çoğaltmış. Şahsen erkek arkadaşlarıma zamanında gidip konuşmuş hatta ilişki başlatmış bir insanım. Kızlar bundan gocunmaz şahsen reddedilmekten de korkmam. Yaş 28 bu arada ama hoş olan senin gidip konuşman, emin ol bir erkek olarak senin adına daha şık olur. Konuşmayı hafiften başlatman iyidir. Bir gün selam verirsin başınla, bir gün gözlerine bakarsın böyle delecek gibi değil de (en azından ilk etapta

) onun farkında olduğunu belli ettiğin... Çünkü kız gelip konuştuğunda erkek için süreç hızlanmış olur ama erkek içgüdüsel olarak tatmin olmaz çünkü fazla çaba harcamamıştır. Doğal davran diyen olmuş doğal ol ama saçmalama, saçma sapan konuşma, rahat olmak ayrı cıvık olmak ayrı. Karşında bir kız var unutma;
Sakın beynini terk etme çünkü beyni olmayan erkek aklı başında bir kızı mutlaka iter. Genel kültürüne birikim yap bir iki konuda uzmanlaş, farklı şeyler hakkında da bilgi sahibi ol. Dürüst ol. Ufak tefek şeyler için bile olsa dürüst ve şeffaf bir imaj çiz. Ne ulaşılamaz ne de kolay ulaşılabilir. Davranışsal olarak bir tarzın olsun.
Bunu oturtursan eğer yaşın kaç bilmiyorum, bakmadım. Ancak ileride daha da olgunlaştığında bir kadın ile ilişki içerisinde olduğunda bunların ekmeğini yersin özellikle kalitenle. Çünkü kaliten ile var olan her şeyini geride bırakabilirsin. Kalite mühim mevzu (para, meslek, tip vs. değil. davranış, düşünce tarzın !!!) .
Şuan ki z kuşağı özellikle biraz öküzce davranıyor, sen karşında kibar bir kız varmış gibi davran baktın pamuklara sarıp sarmalanmayı sevmiyor biraz daha dozu yükseltip normal davranabilirsin. Ama centilmen olman güzel bir şey olurdu...