Kızların egosu

taskspc

Hectopat
Daha fazla  
Kızların egosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence %65i kendini 'hint kumaşı' sanıyor. Şahsen ben öylelerini çok güzel g- şaka şaka tersliyorum diyecektim.
Düşüncelerinizi bekliyorum?

Aşağıdaki sürprizbozan içerisindeki görselde ülkelere göre kadınların kendini güzel bulma oranları yer alıyor. Türkiye'de her 100 kadının 91'i kendisini güzel buluyor. Rusya'da bile 100 kadında 81 bu oran. :)

Yüksek egonun sebebi budur.

D8tEBwAWsAAL9Ih.jpg

Aşağıdaki sürprizbozan içerisindeki görselde ülkelere göre kadınların kendini güzel bulma oranları yer alıyor. Türkiye'de her 100 kadının 91'i kendisini güzel buluyor. Rusya'da bile 100 kadında 81 bu oran. :)

Yüksek egonun sebebi budur.

Kritik bunu da sanırım bizler yapıyoruz hocam.

Plastik israfı galiba en fazla bizim ülkede.

Kimse kusura bakmasın ama kadınlar bu kadar egoluysa gene yapan erkekler, biziz. Basit bir mantıkla şöyle açıklamak istiyorum:

Bir ara sahte kız hesabı açtım, internetten bulduğum kız resmini de hesaba koydum. Hesabıma bir günde tam 149 istek geldi, DM yoluyla yazan dayılar mı dersin, DM yoluyla uygunsuz içerik mi gönderen dersin vardı hepsi. Muz ne kadar azsa o kadar değerli, ne kadar çoksa da o kadar değersiz. Bizim insanımız bir kadına karşı Tanrı gözüyle baktığı için bunlar da doğal olarak kendini bir halt zannediyor. Sizce de normal değil mi bu durum?

Bizim lisede bir ara bir kız vardı, sınıf arkadaşımdı. Kız yedek listesi adı altında liste çıkarmış. Listesi de 12 sayfaydı bence bu gayet yeterli bir açıklama :D @Xantern hocam bir de sizinki 2017 verisiymiş, 2022 senesi için konuşacak olursak rahat bir %97 falan olmuştur o oran.

Bir kıza 2-3 kişi birden yürürse kendini güzel sanması normal. Instagram reels kısmı falan komple bunlarla dolu, girince sinirleniyorum hep.
Aynen hocam bende sinirleniyorum. Bir yazık çekip foruma geliyorum.
Kimse kusura bakmasın ama kadınlar bu kadar egoluysa gene yapan erkekler, biziz. Basit bir mantıkla şöyle açıklamak istiyorum:

Bir ara sahte kız hesabı açtım, internetten bulduğum kız resmini de hesaba koydum. Hesabıma bir günde tam 149 istek geldi, DM yoluyla yazan dayılar mı dersin, DM yoluyla uygunsuz içerik mi gönderen dersin vardı hepsi. Muz ne kadar azsa o kadar değerli, ne kadar çoksa da o kadar değersiz. Bizim insanımız bir kadına karşı Tanrı gözüyle baktığı için bunlar da doğal olarak kendini bir halt zannediyor. Sizce de normal değil mi bu durum?

Bizim lisede bir ara bir kız vardı, sınıf arkadaşımdı. Kız yedek listesi adı altında liste çıkarmış. Listesi de 12 sayfaydı bence bu gayet yeterli bir açıklama :D @Xantern hocam bir de sizinki 2017 verisiymiş, 2022 senesi için konuşacak olursak rahat bir %97 falan olmuştur o oran.
Gayet durumu anlatan bir örnek oldu hocam bravo. Ayrıca evet evet acayip normal bir durum oldu.
Dayılar neyse de bizim sınıfın %75'i "uygunsuz laf" 27 erkek var ve dönem başında işler baya karışmıştı. Arkadaşlar şu yürüme işini bir salın lütfen.

Düzelmez kardeşim, bizim erkek milleti de böyle davrandığı sürece bunlar da kendini Tanrı olarak görmeye devam edecek. Yahu hayatınızda hiç mi kız görmediniz? Nedir bu yokluk, anlam veremiyorum gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı